Midway

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket adunk a Midway premier előtti vetítésére

Bemutató előtt nézhetitek meg másodmagatokkal a történelem legnagyobb légicsapását szélesvásznon.

Bemutató előtt nézhetitek meg másodmagatokkal a történelem legnagyobb légicsapását szélesvásznon.

A Freeman Film jóvoltából Te is ott lehetsz másodmagaddal a Midway című film premier előtti bemutatóján november 6-án az egyik budapesti moziban.

Roppant egyszerű a játék, mindössze a lenti kérdésre kell helyesen válaszolnod, s ezzel máris közelebb kerültél ahhoz, hogy társaddal együtt nézzétek meg a Midway mozifilmet november 6-án szerdán 19 órás kezdettel az egyik budapesti moziban. [os-widget path=”/whanklee/nyerem%C3%A9nyj%C3%A1t%C3%A9k-midway”]

A jelentkezéseket november 5-én 18 óráig tudjuk fogadni, utána e-mailben értesítjük a nyerteseket. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak akkor játszatok, ha valóban el tudtok jönni a filmre, ne vegyétek el a lehetőséget mások elől – sorsolás után az értesítő e-mailre választ kérünk mindenkitől. A játék akkor érvényes, ha valós nevet, e-mail címet, illetve helyes megoldást küldtök be, mert csak így tudjuk elfogadni, és felvenni a kapcsolatot veletek. Fontos, hogy mindenki csak egyszer jelentkezhet, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre!

Ha esetleg lemaradtál volna a Midway magyar nyelvű előzeteséről:

Total
21
Shares
Previous Article
Laura Dern And Sam Neill In 'Jurassic Park'

Colin Trevorrow elárulta, hogy miért volt szükség visszahozni a Jurassic Park eredeti szereplőit

Next Article
Naomi Watts

Az HBO elkaszálta a Trónok harca egyik előzménysorozatát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!