Főoldal Filmek NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek az Abigail premier előtti vetítésére
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek az Abigail premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg az Abigail című filmet a mozikban.

355
Abigail
Forrás: Universal Pictures

A gyerekek néha olyan rémesek. Miután egy csapat botcsinálta bűnöző elrabolja egy nagyhatalmú alvilági figura 12 éves balerina lányát, csak annyit kell tenniük az 50 millió dolláros váltságdíj begyűjtéséhez, hogy egy éjszakán át vigyáznak a kislányra. Ám az elhagyatott villában a gyerekrablók egymás után kezdenek eltünedezni, és rémületük egyre fokozódik, amikor rájönnek, hogy nem egy átlagos gyerekkel vannak összezárva…

A Radio Silence – azaz Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezői kollektívája (Aki bújt, Sikoly (2022), Sikoly VI) – új nézőpontú, merész, vérszomjas vámpírhorrorjának forgatókönyvét Stephen Shields (A gyermek, Zombie Bashers) és Guy Busick (Sikoly-sorozat, Aki bújt) írta.

A UIP-Duna Film jóvoltából páros, 2 fős belépőket nyerhettek az Abigail című film premier előtti vetítésére, amelyre 2024. április 24-én, szerdán 19 órakor kerül sor az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket április 21-én 10 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket a Discord-szerveren keresztül privát üzenetben értesítjük. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

Nincs más teendőtök, mint csatlakozni hozzánk a Discord-szerveren, figyelmesen elolvasni a #szabályzat csatornában leírtakat, a végén elfogadni a szabályzatot, hogy a szerver összes csatornája elérhetővé váljon számotokra is. Ezután a #nyereményjáték csatornába beküldeni a helyes megoldást.

CSATLAKOZÁS

Az Abigail országos bemutatójára 2024. április 25-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...