Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Az HBO elkaszálta a Trónok harca egyik előzménysorozatát

A Naomi Watts főszereplésével készült volna Trónok harca előzménysorozata kaszát kapott, miután az HBO megnézte a pilotot.

A Naomi Watts főszereplésével készült volna Trónok harca előzménysorozata kaszát kapott, miután az HBO megnézte a pilotot.

Még be sem fejezték a Trónok harcát a tévében, de az HBO már berendelte a kultsorozat előzménysorozatait, szám szerint ötöt belőle, de nagyon úgy fest, hogy ebből nem mind fog elkészülni, pedig a csatorna mindent beleadott, számos forgatókönyvírót felkértek a spin-off sorozatok kidolgozására. Az így elkészült tervekből választották végül ki Naomi Watts sorozatát is, ami most a Deadline értesülései szerint kaszát kapott.

A lap úgy tudja, hogy nagyban zajlott a forgatás, amikor Jane Goldman showrunner és egyben a sorozat írója levélben tudatta az HBO döntéséről a stábtagokat és magukat szereplőket, hogy elkaszálták a sorozatot. A stúdió csak azután húzta ki a dugót, hogy előtte kértek egy újravágást. Pletykák szerint az Észak-Írországban forgatott pilot nem nyűgözte le a csatornát, kértek egy újravágást is, de sajnos az sem győzte meg az HBO vezetőit.

Részleteket továbbra sem osztottak meg a Trónok harca előzménysorozatairól, bár a most törölt projekt állítólag 5 ezer évvel játszódott volna George R.R. Martin főszériája előtt. Nem hivatalos információk szerint szeptemberben egy másik sorozatnak is zöld lámpát adott az HBO, ami a Targaryen házra fókuszál majd, és akárcsak S.J. Clarkson elkaszált sorozata, ez is a jelenleg ismert történet előtt játszódik, csaknem 300 évvel azt megelőzően.

A Trónok harca utolsó évadát ért sok negatív reakció után érthető, amiért a stúdió megfontoltabb, de érdemes tudni, hogy a Trónok harca előkészülete sem volt zökkenőmentes, és mára a világ egyik legjobb sorozatának titulálják.

Naomi Watts

Még több a témában...

KRITIKA: Romlott oktatás

Vigh Martin

Az HBO berendelte a Westworld negyedik évadát

Vigh Martin

Kaitlyn Dever máris bejelentkezett a The Last of Us-sorozat főszerepére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat