Wide Screen
Image default
Sorozatok

Naomi Watts már a Trónok harca előzménysorozat forgatásán járt

Megérkezett az első két Naomi Watts színésznő a Trónok harca előzménysorozat forgatásáról.

Megérkezett az első két Naomi Watts színésznő a Trónok harca előzménysorozat forgatásáról.

Az HBO nagy sikerű Trónok harca sorozata idén tavasszal ért véget a nagyon vitatott nyolcadik évaddal, azonban a franchise szerelmeseinek nem kell sokáig nélkülözniük a sorozatot, ugyanis Belfastban már javában zajlik az előzménysorozat előkészítése, amiről most egy forgatási képet is kaptunk. A kiszivárgott képen először láthatjuk Naomi Watts titokzatos karakterét az előzménysorozatból.

A Winter is Coming blog osztotta meg a képet, akik tudni vélik, hogy a most kiszivárgott kép csakis az előzménysorozat forgatásáról származhat, hiszen Naomi Watts jelmeze pontosan megegyezik a karakterének leírásával.

Az előzménysorozat történetét szigorú titoktartás előzi meg, bár hírek szerint a cselekmény 5000 évvel játszódik majd George R.R. Martin regényíró eredeti története előtt. S.J. Clarkson forgatja a pilotot az előzménysorozathoz, aki a jövőben produceri feladatokat is ellát majd az HBO kötelékében. A szerepek leosztása tekintetében pedig Naomi Watts mellett Josh Whitehouse, Toby Regbo, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Alex Sharp, Miranda Richardson, Marquis Rodriguez, John Simm, Richard McCabe, John Heffernan és Dixie Egerickx kap szerepet.

Még több a témában...

KRITIKA: Romlott oktatás

Vigh Martin

Az HBO berendelte a Westworld negyedik évadát

Vigh Martin

Kaitlyn Dever máris bejelentkezett a The Last of Us-sorozat főszerepére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat