Wide Screen
Image default
Sorozatok

Naomi Watts már a Trónok harca előzménysorozat forgatásán járt

Megérkezett az első két Naomi Watts színésznő a Trónok harca előzménysorozat forgatásáról.

Az HBO nagy sikerű Trónok harca sorozata idén tavasszal ért véget a nagyon vitatott nyolcadik évaddal, azonban a franchise szerelmeseinek nem kell sokáig nélkülözniük a sorozatot, ugyanis Belfastban már javában zajlik az előzménysorozat előkészítése, amiről most egy forgatási képet is kaptunk. A kiszivárgott képen először láthatjuk Naomi Watts titokzatos karakterét az előzménysorozatból.

A Winter is Coming blog osztotta meg a képet, akik tudni vélik, hogy a most kiszivárgott kép csakis az előzménysorozat forgatásáról származhat, hiszen Naomi Watts jelmeze pontosan megegyezik a karakterének leírásával.

Az előzménysorozat történetét szigorú titoktartás előzi meg, bár hírek szerint a cselekmény 5000 évvel játszódik majd George R.R. Martin regényíró eredeti története előtt. S.J. Clarkson forgatja a pilotot az előzménysorozathoz, aki a jövőben produceri feladatokat is ellát majd az HBO kötelékében. A szerepek leosztása tekintetében pedig Naomi Watts mellett Josh Whitehouse, Toby Regbo, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Alex Sharp, Miranda Richardson, Marquis Rodriguez, John Simm, Richard McCabe, John Heffernan és Dixie Egerickx kap szerepet.

Még több a témában...

Az HBO a sárkányok mellett tette le a voksát – Targaryen-előzménysorozat készül

Vigh Martin

Trailer elemzés! – Trónok Harca 7. évad 2. előzetes

Plesovszki Nándor

Az HBO elkaszálta a Trónok harca egyik előzménysorozatát

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább