a
FőoldalBRÉKINGA Trónok harca spin-off évezredekkel az eredeti sorozat előtt játszódik

A Trónok harca spin-off évezredekkel az eredeti sorozat előtt játszódik

Az HBO hivatalosan is berendelte a kultszériává vált Trónok harca előzménysorozat egyikének pilot epizódját.

Az HBO hamarosan elkészíti a Trónok harca spin-off úgynevezett pilot epizódját, ami amolyan ízelítő lesz, egy kedvcsináló a többi részek előtt. A tévécsatorna most először árult el részleteket a készülő új sorozatról, beleértve azt, hogy mikor játszódik majd az előzménysorozat, és hogy ki írja a forgatókönyvet.

A leírás szerint évezredekkel azelőtt járunk majd, hogy a Mások és az Erdő gyerekei szabadon szaladgáltak a Westeros erdőiben. A csatorna kiadott egy hivatalos szinopszist is a készülő félben lévő melléksorozathoz:

Több ezer évvel a Trónok harca eseményei előtt járunk, abban a világban, amikor a hősök aranykora sötétségbe torkollik. Egy dolog biztos csak: kezdve Westeros szörnyű titkáról, a Mások eredetéről, a Kelet rejtélyeiről, Starkok legendájáról… Ez nem az a történet, amiről azt gondoltuk, hogy ismerjük.

Jane Goldman a Kingsman: A titkos szolgálat, az X-Men: Az elsők és a Kick-Ass írója közösen dolgozik majd George R.R. Martin szerzővel a forgatókönyvön, de jó hír a rajongóknak, hogy a most elárult sorozat mellett további 4 másik spin-off készül. Sőt, a Variety forrása azt is megerősítette, hogy az HBO legalább egy éve dolgozik már az előzménysorozatokon. Az események hamarosan felgyorsulnak, hiszen mielőbb stábot és színészeket kell találni a berendelt pilot forgatásra.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.