Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

A Trónok harca spin-off évezredekkel az eredeti sorozat előtt játszódik

Az HBO hivatalosan is berendelte a kultszériává vált Trónok harca előzménysorozat egyikének pilot epizódját.

Az HBO hamarosan elkészíti a Trónok harca spin-off úgynevezett pilot epizódját, ami amolyan ízelítő lesz, egy kedvcsináló a többi részek előtt. A tévécsatorna most először árult el részleteket a készülő új sorozatról, beleértve azt, hogy mikor játszódik majd az előzménysorozat, és hogy ki írja a forgatókönyvet.

A leírás szerint évezredekkel azelőtt járunk majd, hogy a Mások és az Erdő gyerekei szabadon szaladgáltak a Westeros erdőiben. A csatorna kiadott egy hivatalos szinopszist is a készülő félben lévő melléksorozathoz:

Több ezer évvel a Trónok harca eseményei előtt járunk, abban a világban, amikor a hősök aranykora sötétségbe torkollik. Egy dolog biztos csak: kezdve Westeros szörnyű titkáról, a Mások eredetéről, a Kelet rejtélyeiről, Starkok legendájáról… Ez nem az a történet, amiről azt gondoltuk, hogy ismerjük.

Jane Goldman a Kingsman: A titkos szolgálat, az X-Men: Az elsők és a Kick-Ass írója közösen dolgozik majd George R.R. Martin szerzővel a forgatókönyvön, de jó hír a rajongóknak, hogy a most elárult sorozat mellett további 4 másik spin-off készül. Sőt, a Variety forrása azt is megerősítette, hogy az HBO legalább egy éve dolgozik már az előzménysorozatokon. Az események hamarosan felgyorsulnak, hiszen mielőbb stábot és színészeket kell találni a berendelt pilot forgatásra.

Még több a témában...

A készítők eredetileg filmtrilógiával zárták volna le a Trónok harcát

Vigh Martin

A Lannisterek páncélja eredetileg egészen másképpen nézett volna ki

Vigh Martin

Az Éjkirály eredetileg teljesen másképpen nézett volna ki- Eddig soha nem látott concept artok láttak napvilágot.

Vigh Martin

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon