Főoldal Filmek NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Back to Black premier előtti vetítésére
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Back to Black premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Back to Black című filmet a mozikban.

277
Back to Black
Forrás: Universal Pictures

A Back to Black egy eleddig páratlan betekintést nyújt abba, hogyan vált Amy Winehouse egy csapásra híressé, és hogyan jelentette meg úttörő albumát, a Back to Blacket. A film Amy szemszögéből láttatja kendőzetlenül a nőt a jelenség mögött, és a kapcsolatot, ami minden idők egyik leglegendásabb lemezét inspirálta. A filmet Sam Taylor-Johnson rendezte Matt Greenhalgh forgatókönyvéből, akivel korábban már sikeresen dolgoztak együtt a John Lennon – A fiatal évek című filmen.

Amy Winehouse-t korunk egyik legjelentősebb művészeként tartják számon, több mint 30 millió lemezt adott el világviszonylatban, és jelenleg is több mint 80 millió streamet produkál havonta. A nagysikerű címadó lemezével egy csapásra világsztár lett, és akkor rekordnak számító öt Grammy-díjat nyert, köztük az év lemeze címet és az év dalát a Rehab című slágerrel.

A UIP-Duna Film jóvoltából páros, 2 fős belépőket nyerhettek a Back to Black című film premier előtti vetítésére, amelyre 2024. április 10-én, szerdán 19 órakor kerül sor az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket április 7-én 10 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

A Back to Black országos bemutatójára 2024. április 11-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...