Főoldal Filmek Nick Fury és Maria Hill szerepét megerősítették a Pókember folytatásban
Filmek

Nick Fury és Maria Hill szerepét megerősítették a Pókember folytatásban

Megerősítették nekünk, hogy Samuel L. Jackson és Cobie Smulders is szerepelni fog a Spider-Man: Far From Home című folytatásban.

1.3k
Nick Fury Maria Hill

Megerősítették nekünk, hogy Samuel L. Jackson és Cobie Smulders is szerepelni fog a Spider-Man: Far From Home című folytatásban.

Beigazolódott a korábbi hetekben felkapott téma, hogy Nick Fury is szerepelni fog a Pókember következő részében. Nem sokkal korábban erősítette meg, hogy Nick Fury és Maria Hill karakterek is szerepelni fognak a Far From Home című második részben. A két karakterrel legutóbb a Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetben találkoztunk, azonban ők is Thanos áldozatai lettek, így kíváncsian várjuk, miként támasztják fel őket.

A Vulture lap számolt be elsőként a hírről, hogy Samuel L. Jackson és Cobie Smulders csatlakozott a Pókember színészgárdájához, amit jelenleg Európában forgatnak. Nick Furynak meglehetősen mozgalmas egy éve lesz, ugyanis legkorábban a jövő márciusban érkező Marvel kapitányban kap szerepet, igaz ott a ’90-es években járunk majd, s egy megfiatalított karaktert látunk, a bejelentés után biztosan látjuk a cím nélküli Bosszúállók-filmben, illetve a Pókember: Hazatérés folytatásában is.

Jon Watts az első rész rendezője visszatér a folytatásra, hogy újfent ellássa rendezői teendőit, azonban a forgatókönyvírók közül csak kettőt tartottak meg – John Francis Daley és Jonathan Goldstein a DC megbízásában a Flash-filmen dolgoznak -, Chris McKenna és Erik Sommers azok, akik a folytatás történetét írták, ami néhány perccel a Bosszúállók 4. eseményei után játszódik.

Egyre biztosabb, hogy a film gonosztevőjét Jake Gyllenhaal kelti majd életre, ő lesz Mysterio, illetve az első részből Michael Keaton Keselyűje is visszatérhet. Múlt héten Gyllenhaal a közösségi médiában egy fényképet osztott meg nem messze attól a helytől, ahol forgatták a Pókembert, így a napokban újabb bejelentést tehetnek, hogy kik csatlakoznak még a Pókember univerzumhoz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események