Főoldal Filmek Nick Fury benne lesz a Spider-Man: Far From Home folytatásban?
Filmek

Nick Fury benne lesz a Spider-Man: Far From Home folytatásban?

Az első pletykák nem sokkal azután jelentek meg, hogy Samuel L. Jackson megerősítette Nick Fury visszatérését.

739

Az első pletykák nem sokkal azután jelentek meg, hogy Samuel L. Jackson megerősítette Nick Fury visszatérését.

Nick Furynak nyoma veszett az Amerika kapitány: A tél katonája után, és ugyan a karaktert láttuk a Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetében, de fontos szerepet évek óta nem kapott a Marvel Moziverzumban. Ez jövőre változni fog, merthogy Nick Fury biztosan visszatér a jövő márciusban érkező a Marvel kapitányban, ahol elejétől a végéig digitálisan fogják megfiatalítani a színészt. Most azonban egy frissen közzétett kép arról árulkodik, hogy talán a karaktert más készülő filmben is viszontlátjuk hamarosan.

Nick Fury egyike azon sok karaktereknek, akik Thanos áldozatai lettek a Végtelen háborúban, de ez nem jelenti azt, hogy ne látnánk a karaktert egy a Bosszúállók 3. után játszódó részben, hiszen ahogy a pletykák is tartják, időutazásban lesz részünk, hogy megmentsük kedvenc karaktereinket az Őrült Titán csettintésétől. Samuel L. Jackson a napokban, pár napra arra, hogy befejeződött a Marvel kapitány forgatása, egy képet töltött fel Instagramra, melyben utalt visszatérésére.

Back to the familiar, the comfortable, the lovably fierce! Loving today’s mood!#Can’tkeepagoodmandown#deliriouslyfurious

Samuel L Jackson (@samuelljackson) által megosztott bejegyzés,

Aligha hisszük, hogy a Marvel kapitányról posztolt volna, hiszen annak forgatása már befejeződött, de még csak nem is a Bosszúállók 4.-re utalhatott a színész, hanem egy másik éppen forgatás alatt álló folytatásra. Igen, többen is úgy vélik, hogy Nick Fury esetleg szerepet kaphat a Pókember: Hazatérés második részében, amit jelenleg Angliában forgatnak. A legfőbb ok, amiért sokan a Spider-Man: Far From Home című filmmel hozták összefüggésben az, hogy a Pókember új része pillanatokkal a Bosszúállók 4. után játszódik majd, ahogy azt Kevin Feige korábban megerősítette. További érdekesség, hogy a képet az Egyesült Királyságban, Watfordban töltötték fel a közösségi oldalra, ami még inkább megerősíti azt a gyanúnkat, hogy Nick Fury benne lesz a következő falmászó filmben.

Lehetséges, hogy Nick Fury amolyan mentor szerepet tölt majd be a filmben, ahogy tette azt Tony Stark (Robert Downey Jr.) és Happy Hogan (Jan Favreau) esetében, de még azt sem zárhatjuk ki, hogy a vártnál sokkal nagyobb szerepet szánnak a karakternek. Persze ezek pusztán csak találgatások, de talán a film főszereplőjét alakító Tom Holland hamarosan újabb bejelentést tesz, és több szereplőről is lerántja a leplet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események