Wide Screen
Image default
Filmek

Nick Fury benne lesz a Spider-Man: Far From Home folytatásban?

Az első pletykák nem sokkal azután jelentek meg, hogy Samuel L. Jackson megerősítette Nick Fury visszatérését.

Nick Furynak nyoma veszett az Amerika kapitány: A tél katonája után, és ugyan a karaktert láttuk a Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetében, de fontos szerepet évek óta nem kapott a Marvel Moziverzumban. Ez jövőre változni fog, merthogy Nick Fury biztosan visszatér a jövő márciusban érkező a Marvel kapitányban, ahol elejétől a végéig digitálisan fogják megfiatalítani a színészt. Most azonban egy frissen közzétett kép arról árulkodik, hogy talán a karaktert más készülő filmben is viszontlátjuk hamarosan.

Nick Fury egyike azon sok karaktereknek, akik Thanos áldozatai lettek a Végtelen háborúban, de ez nem jelenti azt, hogy ne látnánk a karaktert egy a Bosszúállók 3. után játszódó részben, hiszen ahogy a pletykák is tartják, időutazásban lesz részünk, hogy megmentsük kedvenc karaktereinket az Őrült Titán csettintésétől. Samuel L. Jackson a napokban, pár napra arra, hogy befejeződött a Marvel kapitány forgatása, egy képet töltött fel Instagramra, melyben utalt visszatérésére.

Back to the familiar, the comfortable, the lovably fierce! Loving today’s mood!#Can’tkeepagoodmandown#deliriouslyfurious

Samuel L Jackson (@samuelljackson) által megosztott bejegyzés,

Aligha hisszük, hogy a Marvel kapitányról posztolt volna, hiszen annak forgatása már befejeződött, de még csak nem is a Bosszúállók 4.-re utalhatott a színész, hanem egy másik éppen forgatás alatt álló folytatásra. Igen, többen is úgy vélik, hogy Nick Fury esetleg szerepet kaphat a Pókember: Hazatérés második részében, amit jelenleg Angliában forgatnak. A legfőbb ok, amiért sokan a Spider-Man: Far From Home című filmmel hozták összefüggésben az, hogy a Pókember új része pillanatokkal a Bosszúállók 4. után játszódik majd, ahogy azt Kevin Feige korábban megerősítette. További érdekesség, hogy a képet az Egyesült Királyságban, Watfordban töltötték fel a közösségi oldalra, ami még inkább megerősíti azt a gyanúnkat, hogy Nick Fury benne lesz a következő falmászó filmben.

Lehetséges, hogy Nick Fury amolyan mentor szerepet tölt majd be a filmben, ahogy tette azt Tony Stark (Robert Downey Jr.) és Happy Hogan (Jan Favreau) esetében, de még azt sem zárhatjuk ki, hogy a vártnál sokkal nagyobb szerepet szánnak a karakternek. Persze ezek pusztán csak találgatások, de talán a film főszereplőjét alakító Tom Holland hamarosan újabb bejelentést tesz, és több szereplőről is lerántja a leplet.

Még több a témában...

Mit érdemes tudni, mielőtt megnézed a Thor: Ragnarököt?

Czanik Gergely

Thanosnak ezért sikerült legyőznie Hulkot a Végtelen háború nyitójelenetében

Kévés Bence Mihály

Vajon melyik képregényfilm jött be legjobban Stan Leenek?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább