Főoldal Filmek Befejeződött a Marvel kapitány forgatása
Filmek

Befejeződött a Marvel kapitány forgatása

A Marvel kapitány társrendezője örömmel tudatta a rajongókkal, hogy elkészültek a stúdió első női szuperhősfilmjével.

731
marvel-kapitany

A Marvel kapitány társrendezője örömmel tudatta a rajongókkal, hogy elkészültek a stúdió első női szuperhősfilmjével.

Ryan Fleck rendező Instagramon jelentette be, hogy a Marvel Studios 21. filmje, a Marvel kapitány forgatása tegnap befejeződött, éppen azon a napon, amikor bemutatták a stúdió legújabb filmjét, A Hangya és a Darázst a mozikban.

Anna Boden és Ryan Fleck rendezőpáros filmjében a címszereplőt Brie Larson alakítja, ő lesz Marvel kapitány, akinek bemutatkozásáig jövő márciusig várnunk kell, de ahogy Kevin Feige producer korábban fogalmazott, az első teaser videót már nyár végén bemutatják a filmből. Ez azért is annyira fontos, mert Feige azt is elárulta, hogy csak a Marvel kapitány teasere után leplezik le a Bosszúállók 4. címét, csak sajnos az operatőrnek senki sem szólt, hogy ne kürtölje szét az alcímet.

We got next…

Ryan Fleck (@fleck.ryan) által megosztott bejegyzés,

Marvel kapitánnyal rögtön a bemutatkozó filmje után találkozni fogunk újra a mozikban, hiszen ő is benne lesz a Végtelen háború folytatásában, mi több, nagyon fontos szerepet kap majd a karakter, akit korábban csak a Marvel Moziverzum legerősebb karakterének tituláltak. A stúdió és a rajongók is sok reményt fűznek a mozihoz, így mi is kíváncsian várjuk Carol Danvers küldetését az univerzumban. A behívót már megkapta a Bosszúállók 3. stáblista utáni jelenetében, a bemutatkozás ideje 2019. március 8-ára esik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események