Marvel kapitány és Thanos összecsap a Bosszúállók 4.-ben

Marvel kapitány is kiveszi részét a Bosszúállók 4.-ben, nem csak holmi cameo szerep jut a női szuperhősnek.

Marvel kapitány is kiveszi részét a Bosszúállók 4.-ben, nem csak holmi cameo szerep jut a női szuperhősnek.

Korábban több egymásnak ellentmondó hír is érkezett arról, hogy Marvel kapitány benne lesz-e a Végtelen háborúban, de azóta kiderült, megerősítették nekünk, hogy a karaktert nem látjuk a filmben. Bár ezt sok rajongó akkor sem fogadta el, és ők továbbra is várnak egy cameo szerepre. Thanost játszó Josh Brolin azonban megerősítette a napokban, hogy ő és Marvel kapitány (Brie Larson) nagy jelenetet kap a Bosszúállók 4.-ben.

Azt gondoltam, hogy „Mi a fenét csinálok én itt?” Egy kezeslábasban vagy, ember. Sétálgatok körbe egy kezeslábasban és komoly színésznek képzeled magad, és ez teljesen összezavarja az elméd. Én vagyok Josh, aki tele van pöttyökkel, egy kezeslábasban, egy sisakkal a fején és ott van Scarlett, Brie, Don Cheadle, Hemsworth, Chris Evans és Downey… Ott ülök, miközben úgy nézek ki, mint aki nem is hasonlít egy 320 kilogrammos és 2,4 méter magas lila fickóra. Olyan távolinak érzem magamtól a Jason Statham-feelinget, amilyennek csak tudom, de abban a pillanatban mégis úgy viselkedem, mint aki 10-szer nagyobb király, mint ő. Ez vagyok én.

Marvel kapitánnyal először 2019-ben találkozunk, hiszen akkor debütál az első önálló filmje, de már biztos, hogy jövő májusban újfent látjuk a karaktert, hiszen szerepet kap a Bosszúállók 4.-ben. Több rajongó is úgy gondolja a Marvel Moziverzum legerősebb karaktere nem véletlen kap egy ’90-es években játszódó filmet, merthogy valamiféle kapcsolat lehet közte és Thanos között. De hogy a Marvel miként vezeti fel és kapcsolja össze Brie Larson figuráját a Bosszúállókkal, arra még várnunk kell egy évet.

Total
1
Shares
Previous Article
Ryan Coogler

Russo fivérek már tudják, hogy ki rendezi a Fekete Párduc folytatását

Next Article

Bővített Végtelen háború klip, benne Corvus Glaive és Fekete Özvegy harca

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!