Wide Screen
Image default
Filmek

Marvel Kapitány mégis benne lesz a Végtelen háborúban?

Eddig úgy tudtuk, hogy Marvel Kapitány csak a Bosszúállók 4.-ben tűnik fel, ehhez képest egy korábbi interjú nem erről árulkodik.

Számos megválaszolatlan kérdés van a Végtelen háború körül, és talán az egyik legizgatottabb kérdés az, hogy Marvel Kapitány, azaz Carol Danvers (Brie Larson) feltűnik-e benne, vagy csak a soron következő Bosszúállók-filmben látjuk a női szuperhőst.

A héten Joe Russo rendező egy interjúban arról beszélt, hogy a karakter nem fog bemutatkozni az áprilisi filmben, majd csak a jövő nyáron érkező folytatásban. Azonban napvilágot látott egy korábban készített interjú, amit még nyáron a San Diego-i Comic-Conon rögzítettek Joe Russoval. Ott a direktor teljesen mást állított.

Igen, nagyszerű női karaktereink vannak a filmben. Marvel Kapitány is benne van, Fekete Özvegy, Skarlát boszorkány, ott van Wakanda, ami úgyszintén szerepel a filmben és egy egész karaktercsoport a wakandai univerzumból. Elképesztően erős karakterek ők, erős akaratú karakterek, és ne hagyjuk ki az Őrzőket sem. Az Őrzők csapatának két tagja Thanos lánya, így meglehetősen erős kapcsolat lesz a történet fő gonoszához, ezért úgy gondolom, hogy látni fogjátok a filmben azt, mennyire fontosak a történetben. Nagyon büszke vagyok arra, hogy képesek voltunk felvezetni Marvel Kapitányt ebben a filmben.

Persze az is elképzelhető, hogy Russo az interjúban a két filmre értette a női szereplőket, vagyis valóban csak a negyedik Bosszúállókban látjuk Marvel Kapitányt, de akkor is van valami furcsa a nyilatkozatban. És ez még csak egy dolog, amit nem tudunk a filmről, ki tudja még, hogy milyen meglepetésekkel találjuk majd szembe magunkat a bemutatón.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Sony Pictures vezetőjének nagy tervei vannak Pókemberrel, és reméli, hogy a Disneyvel közösen évekig dolgozhatnak

Kévés Bence Mihály

A She-Hulk Disney+ sorozatában egy másik neves karaktert is bemutatnak?

Kévés Bence Mihály

Már forgatási videót is kaptunk Woody Harrelson karakteréről a Venom 2. forgatásáról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon