Főoldal Filmek Marvel Kapitány mégis benne lesz a Végtelen háborúban?
Filmek

Marvel Kapitány mégis benne lesz a Végtelen háborúban?

Eddig úgy tudtuk, hogy Marvel Kapitány csak a Bosszúállók 4.-ben tűnik fel, ehhez képest egy korábbi interjú nem erről árulkodik.

769

Eddig úgy tudtuk, hogy Marvel Kapitány csak a Bosszúállók 4.-ben tűnik fel, ehhez képest egy korábbi interjú nem erről árulkodik.

Számos megválaszolatlan kérdés van a Végtelen háború körül, és talán az egyik legizgatottabb kérdés az, hogy Marvel Kapitány, azaz Carol Danvers (Brie Larson) feltűnik-e benne, vagy csak a soron következő Bosszúállók-filmben látjuk a női szuperhőst.

A héten Joe Russo rendező egy interjúban arról beszélt, hogy a karakter nem fog bemutatkozni az áprilisi filmben, majd csak a jövő nyáron érkező folytatásban. Azonban napvilágot látott egy korábban készített interjú, amit még nyáron a San Diego-i Comic-Conon rögzítettek Joe Russoval. Ott a direktor teljesen mást állított.

Igen, nagyszerű női karaktereink vannak a filmben. Marvel Kapitány is benne van, Fekete Özvegy, Skarlát boszorkány, ott van Wakanda, ami úgyszintén szerepel a filmben és egy egész karaktercsoport a wakandai univerzumból. Elképesztően erős karakterek ők, erős akaratú karakterek, és ne hagyjuk ki az Őrzőket sem. Az Őrzők csapatának két tagja Thanos lánya, így meglehetősen erős kapcsolat lesz a történet fő gonoszához, ezért úgy gondolom, hogy látni fogjátok a filmben azt, mennyire fontosak a történetben. Nagyon büszke vagyok arra, hogy képesek voltunk felvezetni Marvel Kapitányt ebben a filmben.

Persze az is elképzelhető, hogy Russo az interjúban a két filmre értette a női szereplőket, vagyis valóban csak a negyedik Bosszúállókban látjuk Marvel Kapitányt, de akkor is van valami furcsa a nyilatkozatban. És ez még csak egy dolog, amit nem tudunk a filmről, ki tudja még, hogy milyen meglepetésekkel találjuk majd szembe magunkat a bemutatón.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.