Wide Screen
Image default
Filmek

Jake Gyllenhaal a Spider-Man: Far From Home forgatás közelében van

Még mindig nem erősítették meg, hogy Jake Gyllenhaal szerepel a Spider-Man: Far From Home-ban, de a színész jelenleg Londonban tartózkodik, ahol a forgatják a filmet.

Az utóbbi időben több olyan hírt is olvasni lehetett, hogy ki lesz a Pókember: Hazatérés második rész főgonosza, illetve arról is jelentek meg pletykák, hogy ki játszhatja azt a szerepet. A hírek szerint Pókember Mysterio-val akad össze a következő részben, akit Jake Gyllenhaal alakít majd a vásznon. Kevin Feige és csapata ugyan nem erősített vagy cáfolt egyetlen hírt sem, de talán most maga a színész leplezte le, hogy szerepelni fog a filmben, hiszen maga is Londonban tartózkodik a forgatás egyik helyszínén.

? @mowatdonald

Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaaldaily) által megosztott bejegyzés,

Egy ideje már Angliában forgatják a folytatást, ahol most Gyllenhaal is megjelent, s ahogy a képen is látható, a színész szakállt növesztett a következő film kedvéért. De a legbeszédesebb a képen a felhasználónév alatt látható lokalizáció, ami bizonyíték, hogy Gyllenhaal Londonban tartózkodik. A napokban talán hivatalos bejelentést is kapunk? Nagyon reméljük, hogy hamarosan a stúdió bejelentést tesz, s kiderül, hogy igazak-e a mostani pletykák. Egy másik forrás a Varietynek azt is megerősítette korábban, hogy Michael Keaton, mint Keselyű is szerepet kap a folytatásban. Pontos részleteket nem tudtunk meg a visszatérésről, de arra lehet számítani, hogy Keselyű és Mysterio közös erővel száll szembe a barátságos és közkedvelt Pókemberrel. Mégis megvalósul a Sinister Six bűncsapat?

A film történetét ezúttal is Chris McKenna és Erik Sommers írják, és ahogy Kevin Feige egy korábbi interjúban elárulta, a film néhány perccel a cím nélküli Bosszúállók-film után játszódik majd.

A Spider-Man: Far From Home részét 2019. július 5-én mutatják be az USA-ban.

Még több a témában...

[D23 2019] A Trónok harca sztárja, Kit Harington is csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz

Kévés Bence Mihály

Tom Hiddleston elárulta, hogy hány részes lesz a Loki-sorozat

Kévés Bence Mihály

Ilyen hosszú lesz A Hangya és a Darázs

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább