Wide Screen
Image default
Filmek

A Pókember: Hazatérés egyik karaktere is visszatérhet a folytatásra

A legújabb hírek szerint nem csak új gonosztevővel találja szembe magát a Pókember, de egy régi gazfickó is visszatér a második részben.

Nem olyan rég számoltunk be arról a hírről, miszerint a Hazatárés-folytatásában Mysterioval találkozunk majd, akit egy A-listás színész, Jake Gyllenhaal kelt életre. A Variety jobban utánanézett a dolgoknak, s forrásai megtudták, hogy Michael Keaton, mint Keselyű is szerepet kap a folytatásban. Pontos részleteket nem tudtunk meg a visszatérésről, de arra lehet számítani, hogy Keselyű és Mysterio közös erővel száll szembe a barátságos és közkedvelt Pókemberrel. Mégis megvalósul a Sinister Six bűncsapat?

Anno még A csodálatos Pókember részeknél merült fel, hogy a Sony szeretné a Sinister Sixet vászonra küldeni, de mint tudtuk, a franchise harmadik részét törölték, s ezzel a nagy terv is kukában landolt. Most viszont, hogy a Sony és a Marvel kiegyezett a Pókember jogairól, lehet, megvalósul a korábbi terv, s létrejön a Sinister Six.

A Pókember: Hazatérés második rész forgatása idén nyáron kezdődik az atlantai stúdióban, de mint a producerek elárulták, több európai helyszínre is ellátogat Jon Watts rendező stábjával. A film történetét ezúttal is Chris McKenna és Erik Sommers írják, és ahogy Kevin Feige egy korábbi interjúban elárulta, a film néhány perccel a cím nélkül szereplő negyedik Bosszúállók-film után játszódik majd.

A Pókember: Hazatérés második részét 2019. július 5-én mutatják be az USA-ban.

Még több a témában...

Pókember új szerkót kap a Hazatérés-folytatásában

Kévés Bence Mihály

Fekete Özvegy is feltűnik majd a Pókember: Hazatérésben?

Kévés Bence Mihály

Az MCU-n kívülről érkezik A galaxis őrzői vol. 3. új rendezője

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább