Pókember

Nem valószínű, hogy eltolják a Pókember 3. bemutatóját

A koronavírus-járvány kisebb felfordulást okozott a Marvel menetrendjében, de a legfrissebb hírek szerint ez nem befolyásolja a Pókember 3. premierjét.

A koronavírus-járvány kisebb felfordulást okozott a Marvel menetrendjében, de a legfrissebb hírek szerint ez nem befolyásolja a Pókember 3. premierjét.

Bár a koronavírus-járvány miatt a Marvel Studios eltolta több film bemutatóját is egy későbbi időpontra – köztük a Fekete Özvegyet is csak novemberben láthatják a rajongók -, de nem valószínű, hogy ez a csúszás befolyásolja a cím nélküli Pókember 3. bemutatóját, mert várhatóan 2021. július 16-án kerül a mozikba. Ez lehet a kulcs az újabb sikerhez, hiszen mindkét előző részt, a Pókembert: Hazatérést és a Pókember: Idegenbent is olyan időben mutatták be, és elképesztő sikert termelt.

Egy névtelen forrás arról számolt be pár napja, hogy a Marvel Studios és a Sony Pictures is kitart a bemutató mellett, nem akarják későbbre tolni, pedig jelen állás szerint a forgatást nem fogják tudni elkezdeni nyáron. A forgatást a tervek szerint júliusban szeretnék kezdeni, de néhány hetes csúszással számolni kell majd Tom Hollandnek és a stáb többi tagjának. Mivel azonban nem hiteles forrástól származik az információ, tartsuk kezünk ügyében a sótartót.

Semmit nem tudunk a trilógia harmadik felvonásáról, bár egy teória szerint a történet rosszfiúja ezúttal Kraven a vadász lesz majd, aki Mysterio halála és a falmászó leleplezése után a főhősünk életére tör. De arról is mennek találgatások, hogy esetleg Daredevil vagy She-Hulk is szerepet kaphat a filmben, hogy megpróbálják tisztázni Peter nevét, hiszen mindketten ügyvédek.

A főszerepben visszatér Tom Holland, mellette Zendaya már biztosan ott lesz a harmadik részben, ami esélyt adhat arra, hogy tovább boncolgassák a karakterek szerelmi szálát, illetve Jon Watts rendező is igent mondott az újabb feladatra. De hogy rajtuk kívül kik térnek még vissza, esetleg J.K. Simmons J. Jonah Jameson szerepében, vagy a Sony Pictures univerzumában más karaktereket is látunk a filmben, még nem tudni.

Total
15
Shares
Previous Article
Doctor Strange

Sam Raimi végre megerősítette, hogy ő lett a Doctor Strange az őrület multiverzumában rendezője

Next Article

A Warner Bros. felkészült arra, ha szükséges, akkor Ezra Miller nélkül folytatják

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!