Főoldal Filmek Nem túl étvágygerjesztő látvány a zombi Vasember a Pókember: Idegenben koncepciós rajzain
Filmek

Nem túl étvágygerjesztő látvány a zombi Vasember a Pókember: Idegenben koncepciós rajzain

A korábbi képeken már láttunk, hogy Pókember egy sereg zombi Vasemberrel is megküzdött volna Mysterio illúziójában, most újabb terveket kaptunk erről a bizarr jelenetről.

561
Pókember: Idegenben
Forrás: Marvel Studios

A korábbi képeken már láttunk, hogy Pókember egy sereg zombi Vasemberrel is megküzdött volna Mysterio illúziójában, most újabb terveket kaptunk erről a bizarr jelenetről.

Alig két napja, hogy a Pókember: Idegenben digitálisan elérhető a rajongók számára, azzal egy időben néhány koncepciós rajz is megjelent, amiken a főhős óriás pókokkal harcolt, és egy durvább alternatív befejezést is kapott volna a film, melyben az Elementálokat mindennél félelmetesebbnek és nagyobbnak állították volna be.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A korábbi tervekből az is kiderült, hogy a filmből kivágták Mysterio vérfagyasztóbb jelenetét, amikor Pókember egy sereg zombi Vasemberrel került volna összetűzésbe. Quentin Beck az újonnan bemutatott koncepciós rajzokon tovább terrorizálja Peter Parkert, és hogy erre mi a legjobb módszer, mint mentorának zombi alakja, ami minden korábbi koncepciónál félelmetesebb az új képeken.

A koncepciós rajzok alapján úgy tűnik, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios rengeteg időt töltött azzal, hogy a Bosszúállók: Végjáték eseményei után miként lehetne „feltámasztani” Vasembert Mysterio illúziójában, hiszen ha valamivel meg lehet törni Petert, akkor az Tony Stark emléke.

A Sony Pictures elnök-vezérizgatója korábban úgy fogalmazott, hogy Pókember előtt bezárult a Marvel Moziverzum ajtaja, így nem lóghat együtt a Bosszúállókkal, azonban nem állnak le, és Tom Holland főszereplésében elkészítik a harmadik részt. Azóta azonban már olyan pletykáról is olvashattunk, hogy a Sony újabb ajánlatot tett a Disneynek, és szeretnék folytatni a közös munkát.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események