Pókember: Idegenben

A Pókember: Idegenben koncepciós rajzain alternatív befejezés és óriás pókok

A Pókember: Idegenben digitális megjelenésével egy időben új koncepciós rajzokat is kaptunk Peter Parker legutóbbi kalandjáról.

A Pókember: Idegenben digitális megjelenésével egy időben új koncepciós rajzokat is kaptunk Peter Parker legutóbbi kalandjáról.

A Pókember: Idegenben már elérhető digitális formában, ennek apropóján Henrik Tamn koncepcióművész újabb adag tervet osztott meg a Sony Pictures és a Marvel Studios közös rendezésű Pókember-filmjéről, ami jelenállás szerint egy ideig az utolsó volt, hiszen a Sony és a Disney összerúgta a port. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A korai terveken egy sereg zombi Vasembert is láttunk volna Mysterio alternatív valóságában, most azonban a kétségbeesett Peter Parkerről látunk rajzokat, miközben a kiutat keresi a szűk labirintusból óriás pókokkal a nyomában. És végül a végső csatáról is kaptunk terveket, ahogy Pókember a hatalmas Elementálok ellen veszi fel a harcot.

A Sony Pictures elnök-vezérizgatója korábban úgy fogalmazott, hogy Pókember előtt bezárult a Marvel Moziverzum ajtaja, így nem lóghat együtt a Bosszúállókkal, azonban nem állnak le, és Tom Holland főszereplésében elkészítik a harmadik részt. Azóta azonban már olyan pletykáról is olvashattunk, hogy a Sony újabb ajánlatot tett a Disneynek, és szeretnék folytatni a közös munkát.

Total
4
Shares
Previous Article

A Naughty Dog nem bízza a véletlenre

Next Article

Érkezik egy új Batman játék?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!