Wide Screen
Image default
Filmek

Mysterio illúziójában még zombi Vasember is a Pókember életére tőrt

Egy tucat koncepciós tervet kaptunk a Pókember: Idegenben folytatáshoz, amin egy sereg Vasember páncélba bújt zombit is elképzeltek.

A Pókember: Idegenben lett a Sony Pictures valaha volt legsikeresebb mozifilmje, így most a rajongók fellélegezhetnek, mert ennek fényében folytatódik a közös munka a Marvel Studios és a Sony között, sőt, akár már a Marvel Moziverzum 5. fázisában jöhet a harmadik Pókember-film.

Bő egy hónappal a film bemutatója után nagyszerű terveket kaptunk a Pókember: Idegenben megelőző munkájáról, ahol a készítők azt próbálták elképzelni, hogy a falmászót milyen nehézségekkel állítja szembe az illúzió mestere, Mysterio, aki még egy sereg halott Vasembert is rázúdított a barátságos és közkedvelt Pókemberre. De akadnak egészen furcsa tervek is, melyek között Póki egy hatalmas szúnyoggal kerül összetűzésbe.

De a kulcsfontosságú jelenetek is megérnek egy-két rajzot, mikor Prágában Pókember Mysterio oldalán harcol Molten Man ellen, ugyanakkor sok olyan jelenet maradt, amit vagy a tervezőasztalon hagytak, vagy a vágók vetettek neki véget.

Peter Parker visszatér a Pókember: Idegenben, ami a Pókember: Hazatérés következő fejezetét jelenti. A barátságos és közkedvelt szuperhős úgy dönt, hogy csatlakozik legjobb barátaihoz, Nedhez, M.J.-hez és egy csapathoz, akikkel európai vakációra indulnak. Mindazonáltal Peter terve az, hogy néhány hétre felhagy a szuperhősködéssel, de hamar felhagy vele, mert Nick Furynak segít utánajárni több különleges lény rejtélyes támadásának szerte a kontinensen.

A Pókember: Idegenben spoilermentes kritikánkat már olvashatjátok az oldalon.

Még több a témában...

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon