Pókember: Idegenben

Mysterio illúziójában még zombi Vasember is a Pókember életére tőrt

Egy tucat koncepciós tervet kaptunk a Pókember: Idegenben folytatáshoz, amin egy sereg Vasember páncélba bújt zombit is elképzeltek.

Egy tucat koncepciós tervet kaptunk a Pókember: Idegenben folytatáshoz, amin egy sereg Vasember páncélba bújt zombit is elképzeltek.

A Pókember: Idegenben lett a Sony Pictures valaha volt legsikeresebb mozifilmje, így most a rajongók fellélegezhetnek, mert ennek fényében folytatódik a közös munka a Marvel Studios és a Sony között, sőt, akár már a Marvel Moziverzum 5. fázisában jöhet a harmadik Pókember-film.

Bő egy hónappal a film bemutatója után nagyszerű terveket kaptunk a Pókember: Idegenben megelőző munkájáról, ahol a készítők azt próbálták elképzelni, hogy a falmászót milyen nehézségekkel állítja szembe az illúzió mestere, Mysterio, aki még egy sereg halott Vasembert is rázúdított a barátságos és közkedvelt Pókemberre. De akadnak egészen furcsa tervek is, melyek között Póki egy hatalmas szúnyoggal kerül összetűzésbe.

De a kulcsfontosságú jelenetek is megérnek egy-két rajzot, mikor Prágában Pókember Mysterio oldalán harcol Molten Man ellen, ugyanakkor sok olyan jelenet maradt, amit vagy a tervezőasztalon hagytak, vagy a vágók vetettek neki véget.

Peter Parker visszatér a Pókember: Idegenben, ami a Pókember: Hazatérés következő fejezetét jelenti. A barátságos és közkedvelt szuperhős úgy dönt, hogy csatlakozik legjobb barátaihoz, Nedhez, M.J.-hez és egy csapathoz, akikkel európai vakációra indulnak. Mindazonáltal Peter terve az, hogy néhány hétre felhagy a szuperhősködéssel, de hamar felhagy vele, mert Nick Furynak segít utánajárni több különleges lény rejtélyes támadásának szerte a kontinensen.

A Pókember: Idegenben spoilermentes kritikánkat már olvashatjátok az oldalon.

Total
11
Shares
Previous Article
Venom

Robert Richardson operatőr is csatlakozott a Venom 2. stábjához

Next Article

Az egyik legjobban eladott PS4 címet a Microsoft adja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!