Főoldal Filmek Nehéz idők várnak A galaxis őrzői vol. 3. színészei
Filmek

Nehéz idők várnak A galaxis őrzői vol. 3. színészei

Chris Pratt szerint James Gunn kirúgása komoly hatással lesz a folytatásra, és ennek a folytatás fogja meginni a levét.

724
Űrlord

Chris Pratt szerint James Gunn kirúgása komoly hatással lesz a folytatásra, és ennek a folytatás fogja meginni a levét.

Hetek óta mást sem lehet olvasni a médiában, hogy James Gunnt a Disney kirúgta, miután több évre visszamenőleg sértő, bántó megjegyzések kerültek elő a rendező sötét múltjából. Azonban több ellentmondásos hírt is lehetett olvasni, hogy a stúdió talán visszafogadja a rendezőt, amit később egyes források cáfoltak, de a legfrissebb hírek szerint a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige is kiáll a rendező mellett, s a Marvellel közösen próbálják jobb belátásra bírni a Disney főnökeit.

A film színészei korábban már megfogalmazták kitartásukat a rendező iránt egy nyílt levélben, most azonban Chris Pratt saját érzéseiről beszélt, s hogy mennyire nehéz idő vár most a franchisera:

Ez nem könnyű. Mindannyian szeretjük Jamest és ő egy nagyon jó barátunk, egyszerűen imádjuk, mikor a Galaxis Őrzői lehetünk. Bonyolult egy helyzet mindenkinek ez most, és tudjátok, mi csak tovább szeretnénk lépni ezen, és azt tenni, ami helyes, valamint a lehető legjobb emberek lenni.

Dave Bautista korábban megfenyegette a Disneyt, amennyiben nem Gunn forgatókönyvéből dolgoznak, akkor ő nem tér vissza – szerencsére a Disney is tudja, Gunn egy arany tojást tojó tyúk volt, és a forgatókönyvét nem dobhatják ki. Ezzel ellentétben úgy tűnik, hogy Pratt nem ért egyet Bautista kijelentésével, s kitart karaktere mellett, történjék bármi is a következő hetekben. Éppen ő volt az, aki korábban megerősítette, hogy a filmet 2019 elején kezdik forgatni, tehát már nincs sok idő, gyorsan pontot kell tenni az i-re, és rendezőt kell találni a Marvel egyik legtöbb bevételt hozó folytatásának élére.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események