Wide Screen
BRÉKING Előzetesek

Nagyot szól a Bosszúállók: Végjáték legújabb előzetese magyarul is

A Fórum Hungary forgalmazó jóvoltából elkészült a Bosszúállók: Végjáték második előzetes magyar szinkronos verziója is.

A Fórum Hungary forgalmazó jóvoltából elkészült a Bosszúállók: Végjáték második előzetes magyar szinkronos verziója is.

A Marvel Studios tavaly decemberben mutatta be az első trailert a filmhez, majd a Super Bowl alatt egy tévészpottal kedveskedett a rajongóknak, míg végül március második hetén megérkezett a várva várt második és egyben utolsó trailer, amihez most a hazai filmforgalmazó elkészítette a magyar szinkronos változatot is. Az új előzetes sok új jelenetet hozott, azonban még ezek után is nehéz megmondani, hogy a főhősök mivel találják szembe magukat a cselekményben, hogyan fogják helyrehozni a Megtizedelést, Marvel Kapitányból milyen Bosszúállót faragnak, illetve mi történik majd Thanos-szal.

Az elmúlt napokban arra is fény derülhetett, hogy milyen hosszú lesz a Végjáték. Nem kérdés, hogy a Marvel Studios nagy dobásra készül áprilisban, ugyanis a Bosszúállók: Végjátékkal egy évtizede tartó filmes univerzumot készül lezárni – hivatalos nevén a The Infinity Saga-t -, ami egyben a harmadik fázis végét is jelenti. Anthoy és Joe Russo rendezők korábban már utalást tettek rá, hiszen a Végjáték első vágása háromórásra sikerült, s lehet, hogy a végső kiadás sem lesz rövidebb, ezzel pedig minden idők leghosszabb Marvel-filmjét kapják a rajongók.

Hétvégén az AMC mozis oldalon a Bosszúállók: Végjáték neve mellett olvashatóvá vált a 182 perc, ami megerősíti a korábbi hetek híreit. A nagy amerikai hálózat később próbálta eltüntetni a nyomokat, gyorsan levették a film mellől a játékidőt, de már késő volt, hiszen a világ azonnal felfigyelt a bakira. Ugyan még erre sem tekinthetünk úgy, mint egy hivatalos bejelentésre, hiszen a Marvel Studios eddig még árulta el a film hosszát, és legjobb esetben is erre pár hetet még várnunk kell. Azonban az elmúlt években az AMC többször is pontosan „jósolta” meg az egyes kasszasikerek terjedelmét, így várhatóan nem okoznak csalódást ezúttal sem.

Súlyos események sorozatát indította el Thanos, amelyeknek köszönhetően az univerzum fele elpusztult, a Bosszúállók sorai pedig darabjaikra hullottak. Mindez arra készteti az életben maradt Bosszúállókat, hogy egy utolsó nagy harcba induljanak a Marvel Studios nagy fináléjában, a 22. filmjükben, a Bosszúállók: Végjátékban.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat