Wide Screen
Image default
Filmek

Maradhat háromórás a Bosszúállók: Végjáték

Russo testvérek szerint akár háromórás is lehet a Bosszúállók: Végjáték játékideje, miután pozitív eredménnyel zárták az első tesztvetítést.

Úgy tűnik, hogy a Bosszúállók: Végjáték valóban a Marvel Moziverzum leghosszabb darabja lesz, miután Russo testvérek megtartották az első tesztvetítéseket a filmből, s pozitív visszajelzések érkeztek a jelenlegi háromórás időtartamról. A rendezők már tavaly novemberben is utaltak rá, hogy ez lehet minden idők leghosszabb Marvel-filmje, miután az első vágással a film játékideje három órát nyomott.

Nyilvánvalóan a Marvel Studios addig nem szól bele a film hosszába, amíg a nézők nem panaszkodnak az elnyújtott játékidőre, és jelen állás szerint a stúdió nagyon elégedett lehet a filmmel, hiszen négy egymástól független tesztvetítésen is pozitív visszajelzések születtek. Joe Russo a következőt nyilatkozta a Collidernek a vetítésekről:

Szerintem a stúdió ragaszkodik a legjobb történethez. Jelenleg úgy gondoljuk, hogy a film jól teljesített, és nagyszerű visszajelzéseket kaptunk a tesztközönségünktől. Még mindig dolgozunk a filmmel, még nem végeztünk vele. Ismét ki kell hangsúlyozni, hogy ez egy 22 filmsorozat csúcspontja lesz, rengeteg történet elmeséléssel. Lényeges része számunkra az érzelem. Ha igazán bonyolult történetet kell elmesélni, és erős érzelmes pillanatokat akarsz a karakterekkel elérni, egy bizonyos időt igényel. Ebben az esetben, úgy érzem, hogy kifejezetten kell a három óra.

Ugyanakkor arra is megvan az esély, hogy a végső vágással a Bosszúállók negyedik része nem éri majd el a három órát, azonban Russoék korábban megerősítették, hogy a film hosszabb lesz, mint a Bosszúállók: Végtelen háború volt a maga 2 óra 40 percénél.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

Ezeket szúrtuk ki a Marvel Kapitány második előzetesében

Kévés Bence Mihály

Mit érdemes tudni, mielőtt megnézed a Thor: Ragnarököt?

Czanik Gergely

A Marvel elnöke megerősítette, hogy eredettörténet lesz a Marvel Kapitány

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább