Tom Hardy

Nagyon gyenge lábakon áll, de pletyka szerint Tom Hardy lehet a következő James Bond

A hétvége legnagyobb pletykája!

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

Szavahihetőségét félig megkérdőjelezhető külföldi lap azt állítja most, hogy Tom Hardy lehet a következő James Bond, miután Daniel Craig elköszön a 007-es szerepétől a 007 Nincs idő meghalni után. A The Vulcan Report úgy tudja (az elmúlt néhány hónap hírei alapján lehet adni a szavukra), hogy Hardy lehet az MI6 új ügynöke.

Miután kiderült, hogy Craiget az idei évben utoljára látjuk a titkos ügynök szerepében, azonnal beindultak a találgatások, ki léphet a helyére. Már arról is voltak hírek, hogy a következő ügynök egy nő lesz, amire a 007 Nincs idő meghalni előzetesében is hallottunk utalást, de Barbara Broccoli producer ezt korábban tagadta. De már Idris Elba neve is szóba került, ám a színész saját bevallása szerint is túl öreg lenne a szerepre, a Sony Pictures egy fiatalabb színészre gondol, akire lehet építeni a következő néhány évben.

Tom Hardy

Hardy fizikumát és korát elnézve tökéletes választás lenne a szerepre, és egyébként is, jó kapcsolatot ápol a stúdióval, előszeretettel vállal szerepet a Sony Pictures alkotásaiban. Még csak pletykaként kell kezelni a dolgot, de a gondolattal eljátszhatunk, milyen lenne Hardy ebben az új szerepben. A színésszel legközelebb a Venom folytatásában, a Venom: Let There Be Carnage-ben találkozunk jövőre.

A 007 Nincs idő meghalni bemutatóját még november 19-ére írja a hazai filmforgalmazó, ám a dolgok nagyon afelé mutatnak, hogy a stúdió el fogja tolni a premiert, amire Tony Vinciquerra a Sony Pictures Entertainment elnöke is utalt már.

Total
4
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

A Marvel hivatalos nemzetközi oldalain elkezdték levenni a Fekete Özvegy premierdátumát

Next Article

Még mindig tud újat mutatni a Cyberpunk 2077 világa

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!