Wide Screen
Image default
Pletykák

Lashana Lynch a Marvel Kapitány színésznője veheti át Daniel Craigtől 007-es szerepet

Még nincs semmi sem kőbe vésve, de pletykák szerint Lashana Lanch válthatja Daniel Craiget a 007-es ügynök szerepében.

A The Daily Mail meg nem erősített pletykákra hivatkozva arról értesült az elmúlt napokban, hogy a Marvel Kapitány 31 esztendő színésznője, Lashana Lynch veheti át a franchise vezető szerepét, s ezzel ő lenne a filmszéria első női 007-es ügynöke. A lap úgy tudja, hogy már a következő Bond-film felvezeti az új szereplőt, hiszen miután a jelenlegi MI6-es ügynök Jamaicán tengődik, és esze ágában sincs visszatérni az ügynökök körébe, az ügynökség vezetőjének, M-nek új 007-est kellett kerítenie. Erre utalhat a film egyik mondata is, melyben M a következő szóval hívja be Lashana karakterét: 007-es, jöjjön be.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy Lashana valóban átveszi-e a 007-es ügynök főszerepét, vagy csak be kell érnünk Daniel Craig támogatójaként a filmszéria jubileumi sztorijában, ugyanakkor amellett nem mehetünk el szó nélkül, hogy mindeddig teljes titoktartásban tartották a színésznő szerepét a filmben, és talán nem véletlen. Egy jó ideje már azt is tudni lehet, hogy Daniel Craig a Bond 25 filmmel végleg szögre akasztja az öltönyt, elképzelhető, hogy a franchise új főszereplő után nézett, s most először egy nőt választanak vezető szereplőnek.

A még mindig cím nélküli Bond 25 forgatása jelenleg Angliában zajlik, a bemutatót pedig 2020. április 8-ára tűzték ki.

Még több a témában...

007 – Már teljesen bizonyos, hogy Sam Mendes nem tér vissza

Orosz Ferenc

Tom Hiddleston lehet a következő James Bond

Kévés Bence Mihály

Martin Campbell visszatéréséről beszélt, hogy mit változtatna meg Bondon

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább