Wide Screen
Image default
Filmek

A 007 Nincs idő meghalni producerei elárulták, hogy nő vagy férfi lesz a következő Bond

Daniel Craig távozásával több kérdés is felmerült már, hogy ki lesz a következő James Bond, vagy éppen a női Bond, mert már erről is nagyon sokat hallottunk.

Daniel Craig távozásával több kérdés is felmerült már, hogy ki lesz a következő James Bond, vagy éppen a női Bond, mert már erről is nagyon sokat hallottunk.

Az új Bond-film, a 007 Nincs idő meghalni film producerei végre tiszta vizet öntöttek a pohárba, és elárulták, hogy Daniel Craig távozásával valóban utoljára hallottuk a „A nevem Bond. James Bond.” híres mondatot, merthogy a főszereplőt a jövőben nem egy férfi színész, hanem egy nő tölti be, akivel már a következő részben találkozunk?

Ki lehet a következő Bond, tette fel a kérdést a Variety is a film két producerének, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson duónak, akik megerősítették, hogy még nem kezdték el keresni a következő főszereplőt, de azt elmondták, hogy a női Bond tervét elvetették.

Bármilyen bőrszínű lehet, de csak férfi. Úgy gondolom, hogy egy új karaktert kellene létrehoznunk a nők számára – erős női karaktereket. Nem különösebben érdekel, hogy egy férfi karakter szerepét egy nő játssza. Azt gondolom, hogy a nők ennél sokkal érdekesebbek.
Barbara Broccoli

Bár Bond szerepét nem veszélyeztetik a nők, Wilson nem zárta ki, hogy a következő főszereplő valóban színesbőrű legyen, amiről megint csak rengeteg pletykát olvashattunk, hogy akár Idris Elba is válthatja Craiget.

Úgy gondoltok rá, mint aki Nagy-Britanniából vagy a Nemzetközönségből származik, azonban Nagy-Britannia nagyon változatos hely.
Michael G. Wilson

Idris Elba szinte kampányolt a szerepért, most pedig egy fokkal közelebb került, hogy ő legyen a következő James Bond. Nem lehet azt mondani, hogy a színész fölött eljárt az idő, hiszen tavaly nyáron még megcsillogtatta akció státuszát a Halálos iramban: Hobbs és Shaw spin-offban. De talán jobban járna a franchise, ha hosszú időre terveznének, s egy fiatalabb színészt választanánk a titkosügynök szerepére.

Még több a témában...

Daniel Craig elárulta, valójában nem is James Bond akart lenni, hanem a DC vagy a Marvel szuperhőse

Kévés Bence Mihály

A koronavírus miatt csúszik a legújabb James Bond- film premierje

Vigh Martin

Friss képeken láthatjuk Rami Malek Bond-gonoszát

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat