Wide Screen
Image default
Filmek

Mégis lesz női James Bond, ráadásul már azt is megerősítették, hogy ki lesz az új 007-es?

Hivatalosan még mindig nem jelentették be, hogy ki lesz Daniel Craig utódja a 007-es szerepében, de lehet, hogy már nem kell sokat várni a megerősítésre.

Hivatalosan még mindig nem jelentették be, hogy ki lesz Daniel Craig utódja a 007-es szerepében, de lehet, hogy már nem kell sokat várni a megerősítésre.

Miközben Daniel Craig utolsó nagy dobására készül a No Time to Die alcímet viselő jubileumi James Bond-filmben, addig a huszonötödik rész egyik résztvevője könnyen elképzelhető, hogy most erősítette meg, hogy ő lesz a következő 007-es ügynök. A Marvel Kapitányból is ismert Lashana Lynch neve már júliusban felmerült, mint lehetséges új Bond-ügynök, akkor azonban a Sony gyorsan rövidre zárta a pletykát, hogy Bondból nem csinálnak csajt.

Most azonban Lashana Lynch újra borzolja a kedélyeket, hiszen a legújabb képe alatt üzent a rajongóknak, hogy itt látható az új 007-es ügynök.

A beállítás hasonlít a korábban látott képhez, melyen Daniel Craig, Léa Seydoux és Cary Joji Fukunaga rendező pózolt a festői olaszországi Materából. Pletykák szerint a történet nyugdíjazza majd a jelenlegi 007-es ügynököt, miközben kinevezik az utódját is, és ebben Lynch karaktere sorsdöntő szerepet játszik – ő lesz az új Bond? Phoebe Waller-Bridge forgatókönyvíró korábban a The Hollywood Reporter lapnak úgy fogalmazott, hogy bármikor új ikonikus karakterek születhetnek.

A No Time to Die bemutatója 2020. április 3-án lesz.

Bond 25

Még több a témában...

Veszélyben a 007 Nincs idő meghalni bemutatója, 2021-re csúszik ez is?

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig elárulta, miért tartott olyan sokáig igent mondani az új James Bond-filmre

Kévés Bence Mihály

Billie Eilish elkészült a 007 Nincs idő meghalni főcímdalával

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat