x
Filmek

Daniel Craig a Bond 25 olaszországi forgatásáról jelentkezett be

Daniel Craig, Léa Seydoux és Cary Joji Fukunaga rendező összeállt egy közös fotó erejéig a No Time To Die címre keresztelt Bond 25 forgatásán.

Daniel Craig a Bond 25 olaszországi forgatásáról jelentkezett be
  • Publishedszeptember 10, 2019

Daniel Craig, Léa Seydoux és Cary Joji Fukunaga rendező összeállt egy közös fotó erejéig a No Time to Die címre keresztelt Bond 25 forgatásán.

Hosszú idő után augusztusban végre leleplezték, hogy a No Time to Die címen fogják bemutatni a jubileumi James Bond-filmet a moziknak, melyben nagy valószínűséggel Daniel Craig utoljára ölti magára az öltönyt, és elköszön a 007-es szerepétől. Most azonban még teljesíteni kell, hiszen jelenleg is tart a huszonötödik Bond-film forgatása, a helyszín pedig a festői olaszországi Matera, ahol Cary Joji Fukunaga rendezőn kívül Léa Seydoux is feltűnt.

A hivatalos Twitter-oldalán megjelent két képen a már említett szereplőkkel, balról Cary Joji Fukunaga, Léa Seydoux és Daniel Craig látható:

A film forgatását többször is félbe kellett szakítani az elmúlt időben, nem volt elég, hogy a producerek és Boyle között kreatív különbség kerekedett ki, de még Daniel Craig is lesérült a forgatás közben, egyszóval egymást érték a katasztrófák a forgatás alatt. Talán ezért is vártak ennyit a hivatalos leleplező videóval, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli producerek inkább kivártak, hogy csituljanak a kedélyek, s azután jelentsék be a filmcímet.

A filmről mindössze annyit tudunk, hogy nagy valószínűséggel Craig utoljára öltheti magára a 007-es ügynök zakóját, de még mielőtt végleg szabadságra menne, meg kell küzdenie az Oscar-díjas Rami Malek gonoszával, akit biztosan nem terrorista szándékok vezetnek. Szereplőgárdára nem lesz panasz, hiszen Craig és Malek mellett Lashana Lynch, Billy Magnussen, Ana de Armas, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright és Ralph Fiennes is feltűnik a filmvásznon.

No Time to Die angol bemutatója 2020. április 3-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.