Főoldal Filmek Teljes a Bond 25 szereplőgárdája, Rami Malek játssza a főgonoszt
Filmek

Teljes a Bond 25 szereplőgárdája, Rami Malek játssza a főgonoszt

Pár hete kapott szárnya, hogy a friss Oscar-díjas Rami Malek lehet a Bond 25 főgonosza, ami beigazolódott.

847
James Bond

Pár hete kapott szárnya, hogy a friss Oscar-díjas Rami Malek lehet a Bond 25 főgonosza, ami beigazolódott.

Pár hete az Eon Productions és az MGM stúdiók élőben jelentették be, hogy Cary Joji Fukunage ül a jubileumi James Bond-film rendezői székébe, miután Danny Boyle kreatív különbségek miatt távozott a projekt éléről, s új forgatókönyvírót kapott a franchise. Sokáig azt sem mertük kijelenteni, hogy Daniel Craiget látjuk a főszerepben, de végül sikerült meggyőzni egy utolsó részre, akárcsak Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Lea Seydeoux (Madeleine), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Tanner), valamint Jeffrey Wright (Felix).

Új belépők között alighanem Rami Malek örvend a legnagyobb fogadtatásnak a Bond 25 fedélzetén, aki borsot készül törni a 007-es orra alá, de mások mellett új szereplőként Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049), Billy Magnussen (Velvet Buzzsaw), Lashana Lynch (Marvel Kapitány), Dali Benssalah (Flash) és David Dencik (Quicksand) csatlakozott Fukunage filmjéhez.

Ami pedig a film történetét illeti, Barbara Broccoli producertől röviden megtudtuk, hogy

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Barbara Broccoli”]Bond nem aktív ügynök a film elején. Tehát egyszerűen csak élvezi az időt Jamaicán. A történet itt kezdődik, ahogy egy különleges házat építettünk számára.[/penci_blockquote]

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis a következő:

Bond maga mögött hagyta az ügynökséget, és Jamaicán élvezi a békés életet. Azonban élete egyszer és mindenkorra megváltozik, mikor régi barátja, Felix Leiter a CIA-tól segítséget kér. küldetése, hogy megmentse az elrabolt tudóst, ám a vártnál sokkal nehezebb feladatok elé állítják James Bondot, útja pedig egy titokzatos gazemberét keresztezi, aki halálos új technológiával van felfegyverkezve.

A stúdiótól azt is megtudtuk, hogy a forgatás már kezdetét vette, és várhatóan nyárig tartanak majd a munkálatok, valamint, hogy a franchise történelmében most először használnak majd IMAX kamerákat a teljes film forgatására.

A Bond 25 2020. április 9-én mutatkozik be a hazai mozikban.

spectre 007 james bond daniel craig mini

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

007 Nincs idő meghalni
Filmek

A Ballerina 2024-es bemutatóját jelentősen eltolták, helyére a The Crow remake kerül

Egy jelentés szerint jelentősen eltolják a Ballerina bemutatóját.