Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Lelepleződött a Bond 25 hivatalos címe

Rengeteg időbe telt, míg végre megtudtuk a Bond 25 hivatalos címét, tekintetünk most pedig a fordítók felé fordul, hogy milyen néven érkezik a film.

Rengeteg időbe telt, míg végre megtudtuk a Bond 25 hivatalos címét, tekintetünk most pedig a fordítók felé fordul, hogy milyen néven érkezik a film.

James Bond hivatalos Twitter-oldalán jelentették be, hogy a jubileumi és nagy valószínűséggel Daniel Craig utolsó 007-es filmje a No Time to Die címen érkezik jövő tavasszal a mozikban, miután Danny Boyle rendező elvesztése után kisebb zűrzavarba torkollott a forgatás, s Cary Joji Fukunaga vette át a megüresedett pozíciót.

Mint látható, a hivatalos cím mellé csatoltak egy teaser előzetest is, igaz mindezt úgy, hogy egy képkockát nem mutatnak a filmből.

A film forgatását többször is félbe kellett szakítani az elmúlt időben, nem volt elég, hogy a producerek és Boyle között kreatív különbség kerekedett ki, de még Daniel Craig is lesérült a forgatás közben, egyszóval egymást érték a katasztrófák a forgatás alatt. Talán ezért is vártak ennyit a hivatalos leleplező videóval, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli producerek inkább kivártak, hogy csituljanak a kedélyek, s azután jelentsék be a filmcímet.

A filmről mindössze annyit tudunk, hogy nagy valószínűséggel Craig utoljára öltheti magára a 007-es ügynök zakóját, de még mielőtt végleg szabadságra menne, meg kell küzdenie az Oscar-díjas Rami Malek gonoszával, akit biztosan nem terrorista szándékok vezetnek. Szereplőgárdára nem lesz panasz, hiszen Craig és Malek mellett Lashana Lynch, Billy Magnussen, Ana de Armas, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright és Ralph Fiennes is feltűnik a filmvásznon.

A No Time to Die angol bemutatója 2020. április 3-án lesz.

Jamed Bond

Még több a témában...

Veszélyben a 007 Nincs idő meghalni bemutatója, 2021-re csúszik ez is?

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig nem fogja gyerekeire hagyni vagyonát

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig elárulta, valójában nem is James Bond akart lenni, hanem a DC vagy a Marvel szuperhőse

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat