Főoldal Filmek Idris Elba lehet a következő James Bond
Filmek

Idris Elba lehet a következő James Bond

A James Bond producere állítólag Idris Elbát szemelte ki a következő 007-es ügynök szerepére.

747
Idris Elba

A James Bond producere állítólag Idris Elbát szemelte ki a következő 007-es ügynök szerepére.

Azt tudjuk, hogy a James Bond 25 főszerepében még egyszer Daniel Craiget látjuk, azonban a színész már ezt is vonakodva vállalta el, miután Sam Mendes rendező távozott a franchisetól. A holtidőszakban több színész neve is felmerült, akik eljátszhatják jövőben a 007-es ügynököt, köztük Idris Elba, akiről most úgy hírlik, hogy valóban megkapja azt a szerepet. Sőt, már rendezőt is pedzegetik Antoine Fuqua személyében.

Az évek alatt Elba többször is bizonyította, hogy bármilyen szerepben feltalálja magát, legyen szó egy detektíves alkotásról a Lutherról, képregényvilágról, ahol éveken át játszotta Heimdallt, Nelson Mandela életeseményét feldolgozó történelmi műről, vagy Stephen King adaptációról, ahol a siker megint nem csak rajta úszott el. Most úgy tűnik, hogy titkosügynök lehet, nem is akárki, a világ leghíresebb ügynöke, James Bond.

Fuqua rendező már tárgyalásokat folytat Barbara Broccoli producerrel a folytatásról. A producer elmondta, hogy eljött az ideje annak, hogy változás történjék, és afroamerikai színésznek és rendezőnek adják a feladatot, amire eddig még nem volt példa a franchise fennállása óta. Ha nem most, akkor mikor kerüljön sor erre:

Itt az ideje… Végül is ez fog történni.

Fuqua úgy fogalmazott, hogy amennyiben valóban Elbának adnák a szerepet, akkor semmi sem tartaná vissza, hogy ő készítse a huszonhatodik James Bond-filmet:

Idris képes lenne arra, hogy Bond legyen. Olyan fickóra van szükségünk, akinek erős fizikai megjelenése van. Idrisnek megvan ez.

A következő James Bond-filmet jövő novemberben mutatják be, amit Danny Boyle készít Daniel Craig főszerepében, de hogy mi lesz utána, az még a jövő zenéje, de jelen állás szerint Idris Elba megkapja a hőn áhított szerepet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

28 héttel később
Filmek

Tárgyalnak a 28 évvel később-trilógia 2. részének rendezőjével

A 28 évvel később-trilógia 2. részét egy szuperhősös és horrorfilmes irányíthatja.