Főoldal Filmek A 007 Nincs idő meghalni nemzetközi előzetese megerősített volna egy korábbi pletykát, hogy ki lesz az új 007-es?
Filmek

A 007 Nincs idő meghalni nemzetközi előzetese megerősített volna egy korábbi pletykát, hogy ki lesz az új 007-es?

Daniel Craig után ki lesz a következő 007-es?

185
007 Nincs idő meghalni

Csütörtökön bemutatták a Daniel Craig főszereplésével a 007 Nincs idő meghalni lenyűgöző új előzetesét, amit azután több nemzetközi trailer követett. Ezekben az új videók elvétve új jeleneteket is tartalmaztak, azonban a szenzációt nem az akciójelenetek jelentették, hanem amit hallottunk bennük. Úgy tűnik, legalábbis úgy vágták meg a nemzetközi előzeteseket, hogy felfedjék, ki lehet Daniel Craig utódja az új 007-es titkosügynök.

Figyelem! A cikkben spoiler olvasható.

A lejjebb látható alternatív előzetes az általunk megosztott videó egy bővített vágása, azonban ha nem a képsorokra, hanem a párbeszédekre koncentrálunk, akkor felfigyelhetünk egy érdekességre. A videó megerősíti azt a korábbi pletykát, miszerint Lashana Lynch által játszott Nomi lehet az új 007-es ügynök. Még a forgatás végére sem ért, de már szárnyra kaptak a pletykák, ám hivatalosan eddig ezt nem erősítették meg. Sőt, igyekeztek cáfolni.

Az angol nyelvű előzetesben hallható, ahogy Bond azt mondja ’Találkoztam az új dupla nullásotokkal’, ebből azonban nem derült ki, hogy pontosan kivel. Az MI6-HQ.com által közzétett spanyol és olasz verziókban ezt mondja a főszereplő, azonban átvált a kamera Bondra és Nomira, akik egy táncparketten találkoznak. Később kiderül, hogy egy telefonbeszélgetésben hangzik el, viszont nem lehet véletlen ez a vágás. Mire akartak itt utalni?

Nyilvánvalóan ez még nem jelenti azt, hogy Lynch lesz a James Bond franchise következő főszereplője, de mindenképpen felvet egy nagyon érdekes kérdést, hogy Craig után mi lesz a brit titkosszolgálat elit ügynökével. Férfit vagy nőt fogunk látni a jövőben?

007 Nincs idő meghalni november 25-én kerülhet majd a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események