Örökkévalók

Mutatjuk a első képeket Kingo és Sprite karakterekről az Örökkévalók forgatásáról

Kumail Nanjiani és Lia McHugh karakterei, Kingo és Sprite is feltűnt végre az Örökkévalók forgatásán. Mutatjuk az első képeket róla.

Kumail Nanjiani és Lia McHugh karakterei, Kingo és Sprite is feltűnt végre az Örökkévalók forgatásán. Mutatjuk az első képeket róla.

A Marvel Moziverzum következő kozmikus utazását jelenleg Londonban forgatják, de az Örökkévalók már megjárták a Kanári-szigeteket is néhány snitt idejére. Itt egy ókori történelmi városra emlékeztető díszletet húztak fel. Az Örökkévalók jelmezét már megmutatták a rajongóknak a D23 Expón, most pedig Kumail Nanjiani és Lia McHugh karaktereit is a forgatáson látták, igaz a szuperhősjelmezüket utcai viseletre cserélték.

Túl sok mindent nem tudtuk meg a most kiszivárgott képekből, mert mindössze annyi derült ki, hogy Gemma Chan karaktere, Sersi és Kingo (Kumail Nanjiani) elbúcsúznak Sprite-tól (Lia McHugh), arra viszont tökéletes volt, hogy megerősítse azt a tényt, hogy bár az Örökkévalók évezredek óta köztünk vannak, főként a jelenben, a Bosszúállók: Végjáték után fog játszódni. Legalábbis ez feltételezhető abból a képből, amin Lia McHugh okostelefonját nyomogatja.

A második képsorozaton a Trónok harcából ismerős Kit Harington karakterét, Dane Whitman-t és Sersi-t látjuk London utcáin sétálni. A főszereplők kapcsolatai kulcsfontosságú szerepet kapnak a filmben, és ahogy látható, többnyire „civilben” oltalmazzák majd az univerzumot, de aggodalomra semmi ok, látjuk majd őket a képregényekből ismerős jelmezekben is.

https://twitter.com/EternalsSecrets/status/1218619822814191616

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige korábban csak úgy fogalmazott, hogy az Örökkévalók valami egészen újat, valami egészen mást mutat majd a Marvel Moziverzumban, és nagyon úgy fest, hogy Kro és Thena kapcsolata szolgáltatja majd a történet egy részét.

Az Örökkévalók kozmikus utazását 2020. november 6-án mutatják be.

Total
4
Shares
Previous Article
Star Wars

Rengeteg vázlatot kaptunk J.J. Abrams és Colin Trevorrow Star Wars: IX. rész történetéhez

Next Article

Megelevenedett az Untitled Goose Game

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!