x
Close


Közelgő események

Filmek

Most éppen azért kampányolnak, hogy Ben Affleck elkészíthesse a saját The Batman-filmjét

Már megint egy kampány, most a The Batmanért.

Most éppen azért kampányolnak, hogy Ben Affleck elkészíthesse a saját The Batman-filmjét
  • PublishedApril 13, 2021

Egy időben Ben Affleck töltött be mindent a The Batman projektnél. Egymaga volt a rendező, író és a főszereplő. De több sebből is vérzett a projekt, ami végül ahhoz vezetett, hogy Affleck távozott, helyette pedig Matt Reeves vette át a stafétát. Reeves egy új történettel állt elő, teljesen mellőzte az addigi történetet, és Deathstroke sorsát is megpecsételte ezzel.

Affleck és Geoff Johns közösen dolgozott a The Batman forgatókönyvén, amit többször is átírtak, de egyik változat sem nyerte el a Warner Bros. tetszését. A problémák és az időközben Az Igazság Ligája körül kialakult helyzet miatt Affleck a magánéletben súlyos árat fizetett, ami miatt a főszerepről is le kellett mondania. Affleck őszintén beszélt arról, hogy alkoholba fojtotta bánatát.

Bár úgy tűnt, hogy végleg elköszön a szereptől, tavaly nyáron kiderült, hogy Michael Keaton mellett Affleck is visszatér Batman szerepében az önálló The Flash-filmben. Legutóbb a Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendezői változatában láttuk a Batmanként, de természetesen a SnyderCut-kampány sikere után több se kellett a rajongóknak, hogy újabb próbálkozást tegyenek egy film bemutatására. Már nemcsak a Suicide Squad – Öngyilkos osztag rendezői változat mellett, hanem az Affleck-féle The Batman mellett is kampányolnak, hogy a színész elkészíthesse saját filmjét.

A #MakeTheBatfleckMovie név alatt indult kampány a közösségi médiában. A rajongók ezúttal is abban bíznak, hogy a WarnerMedia tudomásul veszi, mit akarnak, és elkészítik ezt a filmet. A DC rajongói több filmért is kampányolnak jelenleg, köztük például #RestoreTheSnyderVerse és #DeathstrokeHBOMax.

Joe Manganiello korábban elárulta a The Batman-filmről, hogy miután Deathstroke jóformán megöli Gotham védelmezőjét, Batgirl sietett volna Batman segítségére. Batgirl többször is előkerült már, korábban Joss Whedon dolgozott rajta, de nehézségekbe ütközött, s dobta a projektet. Noha a rajongók kitartanak, a WarnerMedia elnöke, Ann Sarnoff nemrég világossá tette, vége Zack Snyder univerzumának, nem terveznek további rendezői filmet kiadni HBO Maxra.  

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.