Főoldal Filmek A WarnerMedia vezetőjét a Snyder univerzum folytatásáról és David Ayer a Suicide Squad rendezői változatáról kérdezték
Filmek

A WarnerMedia vezetőjét a Snyder univerzum folytatásáról és David Ayer a Suicide Squad rendezői változatáról kérdezték

A WarnerMedia elnöke biztató dolgokról beszélt.

163
Suicide Squad - Öngyilkos osztag

Egy hosszabb interjút készítettek a WarnerMedia vállalat elnök-vezérigazgatójával. Az interjúban Ann Sarnoff azt mérlegelte, hogy mennyi az esélye a Zack Snyder: Az Igazság Ligája bemutatója után feléleszteni ezt az univerzumot. Eközben pedig a rajongók újabb kampányba fogtak, ezúttal #RestoreTheSnyderVerse hashtaggel. És természetesen a sokat emlegetett Ayer Cut is szóba került még.

A #ReleaseTheSnyderCut végül meghozta a várt eredményt, hiszen csak bemutatták Az Igazság Ligája-film rendezői változatát, de vajon sikerrel járnak majd a DC Moziverzum feltámasztásával is? Pontos számokat nem tudni, de elemzők szerint a SnyderCut óriási nézettséggel kezdett, még A Sólyom és a Tél Katonája pénteki bemutatóját is lenyomta, pedig a sorozat a Disney+ legjobb startját hozta. Egy ilyen nagyszerű kezdés után sokakban felmerült a kérdés, hogy mi következik ezután.

Bár a rajongók szeretnék, ha folytatnánk ezt az irányt, azonban a WarnerMedia szeretne túllépni ezen. A Variety készített hosszabb beszélgetést a vállalat elnökével, hogy mondja el véleményét erről az új rajongói kampányról, van rá esély, hogy folytatást kap esetleg a film?

Nagyra értékelem rajongásukat Zack munkája iránt, és nagyon hálásak vagyunk a DC-nek a sok hozzájárulásért. Nagyon boldogok vagyunk, hogy képes volt bemutatni Az Igazság Ligájának ezt a változatát, mert egy évvel ezelőttig nem volt tervben. Ezzel a trilógiája teljes lett. Nagyon boldogok vagyunk, hogy megcsináltuk ezt, ugyanakkor izgatottak vagyunk az összes multidimenziós DC karakterek tervét látva, amiken jelenleg is dolgozunk.

Ann Sarnoff

Az elnök kijelentésében semmi meglepő nincs, és ezeket a sorokat olvasva nagyon úgy fest, hogy Snydernek igaza volt, hogy a Warner Bros. a bemutató után nem fog újabb munkát adni a rendezőnek, szeretnének túllépni ezen. Nem tudjuk, hogy mit tartogat a jövő, de perpillanat úgy hangzik, hogy Snyder és a Warner Bros. kapcsolata zátonyra futott, nem lesz folytatása ennek a történetnek.

Az interjú másik nagy témája David Ayer rendezői változata volt, amivel kapcsolatban sokkal tisztábban fogalmazott Sarnoff. Akárcsak Az Igazság Ligája esetében, az Öngyilkos osztagnál is számtalan dolgot megváltoztatott a stúdió, szekvenciákat dobtak ki vagy forgattak teljesen újra. A SnyderCut után Ayer is kampányba kezdett, hogy bemutassák az ő rendezői változatát is, ám erre a kérdésre a WarnerMedia elnöke határozott választ adott, hogy nem fogják elkészíteni ennek a filmnek az eredeti vágását.

Az Igazság Ligája
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események