The Falcon and the Winter Soldier

A Sólyom és a Tél Katonája volt a Disney+ valaha volt legnézettebb sorozata a premier napján

Ilyen nagy nézettséggel még nem kezdett sorozat a Disney+-on.

A Disney bejelentette, hogy a múlt hét pénteken bemutatott A Sólyom és a Tél Katonája című sorozat nagy népszerűségnek örvendett múlt hét pénteken, s ezzel bezsebelte a szolgáltató valaha volt legjobb sorozatpremierjét. Ezzel olyan neves sorozatokat utasított maga mögé, mint a néhány hete befejeződött WandaVision vagy a nagy népszerűségnek örvendő The Mandalorian.

Ez annyira nem meglepő, tudva, hogy 2019 után világszerte több százmillió rajongó várja a Marvel Moziverzum új alkotásait. Bár a Marvel Studios még 2019 nyarán bejelentette az új filmeket és sorozatokat, azonban a koronavírus-járvány miatt 2020 úgy telt, hogy nem láttunk szuperhősöket. Szóval egy év kihagyás után visszatértek a Föld legnagyobb hősei, és a rajongók nem kímélték a szolgáltatást.

A premier napján az eddigi legnagyobb rohammal nézett szembe a szolgáltató. A Disney közleménye szerint a pénteken bemutatott első részt nézték meg legtöbben premier napján a Disney+ streamingszolgáltató fennállása óta. Hivatalos számokat azonban ezúttal sem tett közzé a vállalat.

Végjáték végén Steve Rogers átnyújtotta pajzsát barátjának, Samnek, így a folytatásban új Kapitányt avatunk. Bár Rogers Samnek adta a pajzsot és a címet, az amerikai kormány nem nézi jó szemmel döntését, ezért saját zsoldosukat szeretnék a Bosszúállók új vezetőjének. Daniel Brühl visszatér Zemo Báró szerepében, de az első részből kiindulva nemcsak ő lesz a sztori problémaforrása, hanem U.S. Agent is.

Total
42
Shares
Previous Article
Echo

A Sólyomszem-sorozatból Alaqua Cox karaktere, Echo saját spin-off sorozatán dolgoznak

Next Article

Nagyon érdekes dolgok történnek a Call of Duty háza táján

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!