x
Close


Közelgő események

Sorozatok

A Sólyom és a Tél Katonája volt a Disney+ valaha volt legnézettebb sorozata a premier napján

Ilyen nagy nézettséggel még nem kezdett sorozat a Disney+-on.

A Sólyom és a Tél Katonája volt a Disney+ valaha volt legnézettebb sorozata a premier napján
  • PublishedMarch 23, 2021

A Disney bejelentette, hogy a múlt hét pénteken bemutatott A Sólyom és a Tél Katonája című sorozat nagy népszerűségnek örvendett múlt hét pénteken, s ezzel bezsebelte a szolgáltató valaha volt legjobb sorozatpremierjét. Ezzel olyan neves sorozatokat utasított maga mögé, mint a néhány hete befejeződött WandaVision vagy a nagy népszerűségnek örvendő The Mandalorian.

Ez annyira nem meglepő, tudva, hogy 2019 után világszerte több százmillió rajongó várja a Marvel Moziverzum új alkotásait. Bár a Marvel Studios még 2019 nyarán bejelentette az új filmeket és sorozatokat, azonban a koronavírus-járvány miatt 2020 úgy telt, hogy nem láttunk szuperhősöket. Szóval egy év kihagyás után visszatértek a Föld legnagyobb hősei, és a rajongók nem kímélték a szolgáltatást.

A premier napján az eddigi legnagyobb rohammal nézett szembe a szolgáltató. A Disney közleménye szerint a pénteken bemutatott első részt nézték meg legtöbben premier napján a Disney+ streamingszolgáltató fennállása óta. Hivatalos számokat azonban ezúttal sem tett közzé a vállalat.

Végjáték végén Steve Rogers átnyújtotta pajzsát barátjának, Samnek, így a folytatásban új Kapitányt avatunk. Bár Rogers Samnek adta a pajzsot és a címet, az amerikai kormány nem nézi jó szemmel döntését, ezért saját zsoldosukat szeretnék a Bosszúállók új vezetőjének. Daniel Brühl visszatér Zemo Báró szerepében, de az első részből kiindulva nemcsak ő lesz a sztori problémaforrása, hanem U.S. Agent is.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.