Főoldal Filmek A Deathstroke elleni harcban Batgirl is besegített volna a Ben Affleck-féle a The Batman-filmben
Filmek

A Deathstroke elleni harcban Batgirl is besegített volna a Ben Affleck-féle a The Batman-filmben

Itt mutatkozott volna be Batgirl.

164
Batman

Erről már csak feltételes módban beszélhetünk, mert időközben teljesen újraszerveződött a teljes DC univerzum. Néhány éve még úgy volt, hogy Ben Affleck főszereplésével és rendezésében egy új Batman-filmet kapunk, ám Affleck távozott a projekttől és a szereptől is, s ezzel Deathstroke sorsa is megpecsételődött.

Joe Manganiello nemrég arról mesélt, hogy a The Batman egy elképesztő harcot mutatott volna be karaktere, Deathstroke és Batgirl között. A Zack Snyder: Az Igazság Ligája epilógusában Lex Luthor és Slade Wilson találkoztak, ahol Luthor felfedte a denevérember személyazonosságát. Luthor elárulta, hogy Bruce Wayne-nek hívják azt az ember, akit annyira keres Deathstroke. Természetesen ez a film már nem fog elkészülni, hiszen a Warner Bros. elvetette ezt, helyette Matt Reeves vitte papírra és filmre az önálló filmet.

Snyder korábban már utalt Batgirl felbukkanására az univerzumban, amit most Manganiello is megerősített. A színész elmondása szerint a The Batman harcsorozatát Tim Miller rendezőtől az Arkham Origins videojáték ihlette, sőt, olyannyira mély benyomást tett ez az előzetes a készítőkre, hogy konkrétan a filmben Deathstroke és Batgirl között egy hasonló harcra került volna sor.

Olyan volt, mint egy nagy hatalmas leszámolás. Azt hiszem… Batgirl beugrott, hogy megpróbáljon segíteni Bruce-on, mert Deathstroke olyan gyors volt, hogy előre látta Batman mozdulatait. És erre a hatalmas harcra Gotham Cityben került volna sor, ahol Batman félt, mert ekkor döbbent rá, hogy találkozott valakivel, aki elviheti. És a végén ez vezetett a nagy égi csatához Gotham City utcáin.

Joe Manganiello

A történtek után nem valószínű, hogy Manganiellot viszont látjuk Deathstroke szerepében a jövőben, Batgirl érkezésére viszont annál nagyobb esély van. Még Joss Whedon dolgozott a karakter bemutatásán, a dolgok azonban nem mentek zökkenőmentesen, ezért egy időre szüneteltették a projektet, de le nem mondtak róla.

Deathstroke
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Batgirl
Filmek

A Batgirl rendezői szomorúak voltak, miközben a Flash: A Villámot nézték

A Batgirl rendezői még mindig nem értik, a Warner Bros. Discovery miért...

The Flash
Filmek

Michael Keaton látható Batman szerepében a Batgirl kulisszák mögötti fotóin

Gotham City sötét lovagjait láthatjuk a Batgirl forgatási képein.

Batman
Sorozatok

Colin Farrell úgy fogalmazott, hogy a Batman csak a jéghegy csúcsa volt, amikor Pingvinről kérdezték

Mire utalt itt a The Pingvin sztárja, amikor a jéghegy csúcsának nevezte...