Főoldal Filmek Michael Keaton látható Batman szerepében a Batgirl kulisszák mögötti fotóin
Filmek

Michael Keaton látható Batman szerepében a Batgirl kulisszák mögötti fotóin

Gotham City sötét lovagjait láthatjuk a Batgirl forgatási képein.

492
The Flash

Új kulisszák mögötti fotókat osztottak meg a Warner Bros. Discovery által törölt Batgirl munkálatairól. Az internetre feltöltött képeken Michael Keaton látható Batman jelmezben és Bruce Wayne uraságként. A fotókon természetesen feltűnik maga a címszereplő is, és még Barbara Gordon lehetséges rejtekhelyét is láthatjuk.

Derült égből villámcsapásként ért mindenkit a hír, amikor a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav bejelentette, hogy a már majdnem elkészült Batgirl megy a levesbe, és nem fogják bemutatni a filmet, ami eredetileg az HBO Maxen debütált volna. Sokat foglalkoztak a témával, hogy jól döntött-e a stúdió, és az egészet a cég adóleírására fogták.

A filmet több hónapon keresztül forgatták Skóciában, Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezők már majdnem teljesen elkészültek az utómunkával, amikor a WBD egyik percről a másikra elvágta a hozzáférést, nehogy bárki lementse a filmet, ahogy állítólag Zack Snyder tette. Miután a Batgirl-t “adóleírásnak” nyilvánították, világossá vált, hogy örökre lemondhatunk a filmről, a stúdiónak nem áll érdekében bemutatni a filmet.

Amellett, hogy Leslie Grace-t bemutatták volna Barbara Gordon szerepében (alias Batgirl), a terv az volt, hogy Michael Keaton visszatér Gotham City Batmanjeként a Flash: A Villám eseményei után. Most újabb képeket mutattak be a Sötét lovagról, és a klasszikus Batmobilt is kiszúrhatjuk a képeken. Betekintést kapunk Batgirl rejtekhelyére is, az egyik képen pedig Bruce Wayne uraságot is láthatjuk kiöltözve.

https://twitter.com/townblack71/status/1671021327925297152?s=20

Eredetileg azzal számoltak, hogy a Batgirl vezeti fel a következő nagy projektet. A Batman Beyond Michael Keaton főszereplésével készült volna, ami akár azt is jelenthette volna, hogy Ben Affleck után Keaton játszotta volna a DC Univerzum Batmanjét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott a Beetlejuice Beetlejuice

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében visszatért a gonosz kis démoni lény.

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében Jenna Ortega újraéleszti Michael Keaton bajkeverőjét

Michael Keaton nagyon elemében van a Beetlejuice Beetlejuice nagy előzetesében.

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.