Főoldal Filmek A Batgirl rendezőitől azonnal megvonták a hozzáférést, miután kukázták a filmet
Filmek

A Batgirl rendezőitől azonnal megvonták a hozzáférést, miután kukázták a filmet

Még a rendezők sem látták a filmet, mert elvették tőlük a hozzáférést.

517
Batgirl

A hónap elején a Warner Bros. Discover úgy döntött, hogy a Batgirl nem kerül a mozikba és az HBO Maxon sem lesz látható. A cég hivatalos álláspontja az volt, hogy egy olyan filmről van szó, amiben nem hisznek, és úgy döntöttek, hogy egyszerűen leírják a film költségvetését az adójukban. Mindez azután történt, hogy a film gyakorlatilag teljesen elkészült, az utómunka utolsó fázisába léptek, és már 90M dollárt elégettek rá. Sőt, állítólag a Batgirl a tesztvetítéseken olyan jól szerepelt, mint a Black Adam.

A lehangoló és kínos dolgok történtek Warner Bros. Discovery-nél és az HBO Maxnál az elmúlt hetekben. Míg Matt Reeves rendezőtől a Batman folytatása és maga a teljes univerzum egyelőre biztonságban van, ugyanez nem mondható el a cég több más, a streaming szolgáltatásra szánt projektjéről. Nemrégiben a vállalat úgy döntött, hogy több mint 36 címet töröl az HBO Maxról hasonló okokból kifolyólag. Most úgy tűnik, hogy a Batgirl rendezői sem férhetnek hozzá többé a film anyagaihoz.

A Batgirl rendezői, Adil El Arbi és Bilall Fallah elárulták, hogy miután elkaszálták a filmet, azonnal megvonták tőlük a hozzáférést az anyagokhoz. A SKRIPT-nek adott nemrég interjúban a rendezők arról számoltak be, hogy a Warner Bros. Discovery blokkolta a hozzáférésüket a Batgirl felvételeihez. Bilall Fallah elmondása szerint Adil El Arbi felhívta őt a felvételek miatt, majd rájött, hogy mindent eltávolítottak:

Adil felhívott, és azt mondta nekem: ‘Rajta! Vegyél fel mindent a mobiloddal. Felmentem a szerverre… Minden eltűnt.

Bilall Fallah

El Arbi csalódottságát fejezte ki az interjúban, mert a szerveren az összes Batman-jelenet rajta volt, és ezeket is elvették tőlük.

Úgy voltunk vele, hogy ‘Bassza meg a kurva életbe! Az összes jelenet, amiben Batman szerepelt!’

Adil El Arbi

A filmet a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúkrendezőpárosa, Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezte; a film főszerepében Leslie Grace, valamint visszatért volna Michael Keaton, mint Batman.

Batgril
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...