x
Close


Közelgő események

Filmek

A Sony Pictures megbízásából a John Wick rendezője készíti a Ghost of Tsushima adaptációt

Újabb nagy PlayStation cím kel életre.

A Sony Pictures megbízásából a John Wick rendezője készíti a Ghost of Tsushima adaptációt
  • PublishedMarch 25, 2021

A Sucker Punch Productions nagysikerű Ghost of Tsushima videojátéka után a filmvásznon is megelevenedik a szamurájok harca, méghozzá a John Wick franchise rendezőjétől. A projektre Chad Stahelski írt alá, ő fogja majd elkészíteni a tavalyi év egyik nagy PlayStation exkluzív címét.

A Deadline értesülései szerint a Sony Pictures és a PlayStation Productions közösen dolgozzák fel a videojátékot Chad Stahelski rendezővel. A Ghost of Tsushima egy open-world akció-kaland játék, ami a PlayStation 4 család utolsó nagy címe volt és egyben a leggyorsabban fogyó játék is. A Sony saját gyárában készült IP-ből tavaly több mint 6,5 millió példány talált gazdára, s ebből 2,4 millió az első három hónapban.

Maga a játék egy Jin Sakai nevű szamuráj harcosra fókuszált, a klánjának az utolsó életben maradt tagjára. A főhősnek félre kell tennie a hagyományokat, melyek harcost faragtak belőle, mivel egy rendhagyó háború kellős közepén találja magát Tsushima szabadságáért. A projekttel kapcsolatban a PlayStation Productions vezetője úgy fogalmazott, hogy nagyon várják a közös munkát Chad-del és a 87Eleven Entertainment-tel, akikkel közösen hozzák el Jin történetét a nagyképernyőre. Nagy örömükre szolgál, hogy olyan tehetséggel dolgozhatnak együtt, mint Chad, miközben rajongnak a Sony videojátékaiért, ezzel bebiztosítva, hogy gazdag adaptációkat tudnak letenni az asztalra, amitől a rajongók lélegzete is eláll majd.

Ha John Wick-filmekre gondolunk, akkor lélegzetünk már elállt nemegyszer Stahelski munkáitól, és bízunk benne, hogy ezúttal sem fogunk csalódni benne. A filmet Alex Young és Jason Spitz producerekkel és a 87Eleven Entarteinment céggel fejlesztik. De hogy mikor kezdődhet a munka, jó kérdés, mert Stahelski a következő hónapokban a John Wick 4. részével lesz elfoglalva, szóval egy kis időbe még bele fog telni, mire a Ghost of Tsushima munkálataiba elmélyül.

Chad Stahelski
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.