Főoldal Filmek A Batgirl rendezői szomorúak voltak, miközben a Flash: A Villámot nézték
Filmek

A Batgirl rendezői szomorúak voltak, miközben a Flash: A Villámot nézték

A Batgirl rendezői még mindig nem értik, a Warner Bros. Discovery miért törölte a filmjüket.

449
Batgirl

A Batgirl rendezői nem dolgozták fel, hogy a stúdió törölte a filmet, és letiltotta őket az utómunkálatokról. Adil El Arbi és Bilall Fallah bevallotta egy frissen adott interjúban, hogy “szomorúan” nézték a nyáron bemutatott Flash: A Villámot, mert a sorban az ő filmjük következett volna, ha a Warner Bros. Discovery nem törli teljesen a filmet.

Az Insidernek adott interjúban a rendezők felidézték, hogy mennyire csalódottak voltak filmjük törlése miatt. Elmondásuk szerint a DC Univerzum következő filmje a Batgirl lett volna, amit az Aquaman és az elveszett királyság és a Joker: Folie à Deux előtt mutattak volna be.

Megnéztük, és szomorúak voltunk. Imádjuk Andy Muschietti rendezőt és nővérét, Barbarát, aki a film producere volt. De amikor megnéztük [a Flash: A Villámot], úgy éreztük, hogy részesei lehettünk volna az egésznek. Nem kaptuk meg a lehetőséget, hogy megmutassuk Batgirl-t a világnak, és a közönségre hagyjuk, hogy maga hozzon ítéletet a film felett, mert valójában a közönség a nagy főnök, és nekik kellene eldönteniük, hogy valami jó vagy rossz, vagy hogy valamit érdemes-e megnézni vagy sem. A mi filmünk nagyon más volt, mint a Flash: A Villám. Nagy szerepet játszottak a fantasy elemek a filmben, a miénk sokkal földhözragadtabb volt. Úgy képzeljétek el, mint Tim Burton Gotham City-jét.

Adil El Arbi

Michael Keaton nagy visszatérése után visszatért volna Batman szerepében. Egy forgatási fotón láthattuk a főszereplőt alakító Leslie Grace karaktere mellett Keaton-t is. “Ez karrierünk legnagyobb csalódása” – mondta Adil a forgatási élményről. “Mint rajongó, már az is kiváltság és megtiszteltetés, hogy Keaton Batmanként jelen lehetek. De keserédes érzés.”

A helyzet ellenére a rendezőpáros elárulta, hogy szívesen visszatérnének a DC Univerzum homokozójába, ha újra lehetőséget kapnának rá, mert önjelölt DC-rajongóként szeretnék megmutatni a közönségnek, hogy mit tudnak alkotni, legyen szó akár Batgirlről vagy más projektekről.

“A DC, Batman, Batgirl, Gotham City iránti szeretetünk olyan nagy, hogy rajongóként soha nem tudnánk nemet mondani egy másik projektre” – tette hozzá Adil. “Ha kapnánk még egy esélyt, hogy részesei legyünk, igent mondanánk a megkeresésre.”

A DC Studios főnökei, James Gunn és Peter Safran február elején ismertették a teljesen újjáépített DC Univerzum tervét, Safran azonban már most kijelentette, hogy szívesen dolgozna együtt a Batgirl íróival és rendezőivel a jövőben.

A DC Univerzum következő filmje az Aquaman és az elveszett királyság lesz, amiről az elmúlt hónapokban csak aggasztó híreket olvashattunk. A hírek szerint nem ment jól a tesztvetítés, több pótforgatást is tartottak, amitől a költségvetés is az egekbe szökött. Nehéz úgy ítéletet mondani a filmről, hogy még nem láttunk belőle sokat, de két nap múlva végre befut az első nagy előzetes, amihez már kaptunk egy teaser trailert.

Batgirl
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Nincs hazaút
Filmek

A Pókember 4. állítólagos új rendezőpárosától nem állnak távol a szuperhősök

Keresik Jon Watts utódját a Pókember 4. irányítására vagy már meg is...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.