Főoldal Filmek A DC Studios új vezetője, Peter Safran szerint helyes döntés volt törölni a Batgirlt: “Ez ártott volna a DC-nek”
Filmek

A DC Studios új vezetője, Peter Safran szerint helyes döntés volt törölni a Batgirlt: “Ez ártott volna a DC-nek”

A Batgirl nem volt olyan állapotban, hogy bemutassák a filmet bárhol.

46
Batgirl

A Warner Bros. 2022 nyarán nagy port kavart bejelentésével, amikor lemondott a Batgirl bemutatójáról annak ellenére, hogy már majdnem teljesen elkészült a film. James Gunn bejelentései mellett Peter Safran, a DC Studios új társelnöke és vezérigazgatója a Warner Bros. január 30-i sajtóeseményén elmondta, hogy ez volt a helyes döntés.

“Batgirl egy olyan karakter, akit bemutatunk majd a történetünkben, ez elkerülhetetlen” – mondta. “A Batgirl frontján nem arról van szó, hogy későn törölték volna a filmet. Láttam a filmet, és rengeteg hihetetlenül tehetséges ember dolgozott a kamera előtt és mögött. De az a film nem volt olyan állapotban, hogy bemutassák, és ez néha előfordul. Úgy gondolom, hogy [a Warner Bros. Discovery elnök-vezérigazgatója, David] Zaslav és a csapat nagyon merész és bátor döntést hozott, hogy törölte, mert ez ártott volna a DC-nek. Fájt volna azoknak az embereknek, akik dolgoztak rajta.”

“Úgy gondolom, hogy tényleg kiálltak a DC mellett” – folytatta. “A karakterek, a történet, mindezek minősége nem ütötte meg a mércét. Beszéltem a rendezőkkel a múlt héten, megbeszéltük a dolgot. Szeretnénk ezekkel az emberekkel együtt dolgozni a jövőben,beleértve Christina Hodsont.”

Safran és Gunn a sajtóeseményen a DC Studios számos közelgő projektjéről beszélt, beleértve a jövőbeli filmeket, tévésorozatokat és animációs projekteket, például itt jelentették be, hogy mikor érkezik a nagysikerű Batman folytatása, amin Matt Reeves már hónapok óta dolgozik. James Gunn új Superman-filmjének premierjét is beírták a naptárba. Szóval nagyon izgalmas időszak elő nézünk, ami gyökeresen, a nulláról építi újjá a borús DC Univerzumot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars családi Nap
Filmek

Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot

A The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub ezúttal is elrepít minket a...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...