x
Close


Közelgő események

Filmek

A DC Studios új vezetője, Peter Safran szerint helyes döntés volt törölni a Batgirlt: “Ez ártott volna a DC-nek”

A Batgirl nem volt olyan állapotban, hogy bemutassák a filmet bárhol.

A DC Studios új vezetője, Peter Safran szerint helyes döntés volt törölni a Batgirlt: “Ez ártott volna a DC-nek”
  • PublishedJanuary 31, 2023

A Warner Bros. 2022 nyarán nagy port kavart bejelentésével, amikor lemondott a Batgirl bemutatójáról annak ellenére, hogy már majdnem teljesen elkészült a film. James Gunn bejelentései mellett Peter Safran, a DC Studios új társelnöke és vezérigazgatója a Warner Bros. január 30-i sajtóeseményén elmondta, hogy ez volt a helyes döntés.

“Batgirl egy olyan karakter, akit bemutatunk majd a történetünkben, ez elkerülhetetlen” – mondta. “A Batgirl frontján nem arról van szó, hogy későn törölték volna a filmet. Láttam a filmet, és rengeteg hihetetlenül tehetséges ember dolgozott a kamera előtt és mögött. De az a film nem volt olyan állapotban, hogy bemutassák, és ez néha előfordul. Úgy gondolom, hogy [a Warner Bros. Discovery elnök-vezérigazgatója, David] Zaslav és a csapat nagyon merész és bátor döntést hozott, hogy törölte, mert ez ártott volna a DC-nek. Fájt volna azoknak az embereknek, akik dolgoztak rajta.”

“Úgy gondolom, hogy tényleg kiálltak a DC mellett” – folytatta. “A karakterek, a történet, mindezek minősége nem ütötte meg a mércét. Beszéltem a rendezőkkel a múlt héten, megbeszéltük a dolgot. Szeretnénk ezekkel az emberekkel együtt dolgozni a jövőben,beleértve Christina Hodsont.”

Safran és Gunn a sajtóeseményen a DC Studios számos közelgő projektjéről beszélt, beleértve a jövőbeli filmeket, tévésorozatokat és animációs projekteket, például itt jelentették be, hogy mikor érkezik a nagysikerű Batman folytatása, amin Matt Reeves már hónapok óta dolgozik. James Gunn új Superman-filmjének premierjét is beírták a naptárba. Szóval nagyon izgalmas időszak elő nézünk, ami gyökeresen, a nulláról építi újjá a borús DC Univerzumot.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.