Főoldal Játékok Mos Eisley kapta a főszerepet a Star Wars Outlaws új előzetesében
Játékok

Mos Eisley kapta a főszerepet a Star Wars Outlaws új előzetesében

Izgalmasnak ígérkezik az új Star Wars játék a gameplay alapján is.

129
Star Wars Outlaws
Forrás: Ubisoft

Június 10-én tartották a Ubisoft Forward showt, amelynek keretében most már a Star Wars Outlaws végleges játékmenetét is láthattunk egy több mint tíz perces videó keretében. Az új nyitott világú Star Wars játék egy vérbeli csibész, alvilági kaland lesz a messzi-messzi galaxisban.

Még a tavalyi Summer Game Fest és Ubisoft Forward keretében leplezte le a Ubisoft és a Lucasfilm Games a Star Wars Outlawst. Akkor is mutattak gameplay előzetest és sok infót megosztottak a szoftverről, de azért akkor még erősen félkész béta verzió volt. Most azonban a játék már készen van az augusztusi megjelenéshez közeledve, így végre a közel végleges változatot láthattuk a showcase-n.

A tavalyi videóban az új Toshara világát mutatták, most azonban a Star Wars talán legismertebb világát, a Tatuint. A videó egy űrcsatával indul, hiszen a játékban teherhajónkkal az űrben és a levegőben is száguldozhatunk. A csata dinamikája és irányítása szinte egy az egyben hasonlít a 2017-es Star Wars: Battlefront II-re. A főszereplő Kay Vess a teherhajóval aztán fénysebességre kapcsol és a Tatuin felé veszi az irányt. Látható, hogy a játékban töltőképernyő nélkül léphetünk be a bolygó légterébe az űrből. Kay Mos Eisley űrkikötője felé veszi az irányt, majd betér a híres kantinába. A játék hangulata, dizájnja abszolút megidézi a klasszikus trilógiát. Kay aztán siklómotorra pattan és a bolygó egy távoli pontjába megy, hogy egy küldetést teljesítsen. A játék menete, ahogy korábban is látható volt sokat merít a Ubisoft más szériáiból, kifejezetten az Assassin’s Creed és a Watch Dogs játékokból. A játék nagyon látványos, hiszen a Massive saját gyártású Snowdrop motorjával készült.

A Star Wars Outlaws egy új nyitott világú akció-kalandjáték lesz. A történet időben A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér között játszódik. A főszerepben a csibész tolvaj Kay Vess és hűséges társa Nix, akik együtt próbálnak túlélni a galaxis szindikátusainak alvilágában, miközben dúl a polgárháború a Birodalom és a lázadók között. A játék számos bejárható világot felvonultat majd a messzi-messzi galaxisból. A Star Wars Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Mozgás közben is nagyon látványos az Assassin’s Creed Shadows

Az új szamurájos Assassin’s Creed játékmenete izgalmasnak ígérkezik.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.

Star Wars Outlaws
Játékok

Egy ismerős karakter bukkant fel a Star Wars Outlaws előzetesében

Han Solo régi barátja is szerepel majd az alvilági kalandban.