Főoldal Játékok Mozgás közben is látható az Assassin’s Creed Shadows
Játékok

Mozgás közben is látható az Assassin’s Creed Shadows

A Ubisoft bemutatta az új Assassin’s Creed játékmenetét.

241
Assassin's Creed Shadows
Forrás : Ubisoft

Június 9-én tartotta a Microsoft az Xbox Games Showcase-t, amelyen a Ubisoft elhozta az Assassin’s Creed Shadows gameplay előzetesét. Az új szamurájos Assassin’s Creedben két főszereplőt kapunk, akik együtt veszik fel a harcot a Japánban rejtőzködő templomosok ellen.

A Ubisoft már korábban felfedte, hogy a következő Assassin’s Creed játék egy nyitott világú szamurájos kaland lesz a 16. században. A játék két eltérő főszereplőt kap, a sinobi japán nő, Naoe és az afrikai szamuráj, Jaszuke képében. A játék eddig csak egy CGI előzetest kapott, de a történetről már elég sokat elmondtak, most végre a játékmenetbe is bepillanthattunk. A rövid ízelítőben látható, hogy a korábbi crossgen részek, mint az Assassin’s Creed Valhalla és az Assassin’s Creed Mirage játékokkal ellentétben ez már igazi jelengenerációs cím lesz. Nagyon sokat fejlődött a grafika, Naoe parkour animációi is sokkal kidolgozottabbak. A harcok tekintetében nagyon változatos lehetőségeink lesznek. Naoe inkább lopakodós, beszivárgós asszaszin, míg Jaszuke közelharcos szamuráj. Az Assassin’s Creed Shadows egy izgalmas szamurájos játéknak ígérkezik ebben az univerzumban. A Ubisoft további részleteket a június 10-ei Ubisoft Forward shown mutat a játékból. Az Assassin’s Creed Shadows november 15-én érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Az Assassin’s Creed Shadows-ban Naoe, az Iga tartományból származó ügyes sinobi orgyilkos és Jaszuke, a történelmi legenda hatalmas afrikai szamurája összefonódó történetét élheted át. A viharos késő Sengoku korszak hátterében ez a figyelemre méltó duó felfedezi közös sorsukat, miközben Japán új korszakát vezetik be. A káoszból a cél felé, a sötétségből a fény felé. Egy új krédó emelkedik Japán fölé.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Elon Musk kritizálta az Assassin’s Creed Shadows fekete főszereplőjét, a Ubisoft fejlesztői reagáltak rá

A sokszínűség, az egyenlőség és a befogadás valóban megöli a művészetet?

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Mozgás közben is nagyon látványos az Assassin’s Creed Shadows

Az új szamurájos Assassin’s Creed játékmenete izgalmasnak ígérkezik.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.