Főoldal Filmek Michael Dowse lett az élőszereplős Just Cause adaptáció rendezője
Filmek

Michael Dowse lett az élőszereplős Just Cause adaptáció rendezője

Végre megvan a Just Cause adaptáció rendezője.

650
Just Cause

Már több mint egy éve, hogy bejelentették a Tomb Raider, az Uncharted és más népszerű videojáték címek után a Just Cause is megelevenedik a filmvásznon. Tavaly májusban lett hivatalos, hogy filmszalagra megy a történet, azonban a nagy bejelentést mély hallgatás követte, egészen a mai napig. Ma ugyanis végre megtörték a csendet, s bejelentették, hogy az Übergáz rendezőjét kérték fel a feladatra.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Michael Dowse már alá is írt a feladatra, hogy mielőbb tető alá hozza az élőszereplős adaptációt. Bár sokakat nem hoztak lázba ezzel a bejelentéssel, de nem szabad elfelejteni, hogy Derek Kolstad felel a történetért, akinek a John Wick-szériát is köszönhetjük. Már most biztosak lehetünk benne, hogy akcióból ezúttal sem szenvedünk hiányt.

Szigorú titoktartás előzi meg a filmet, mindössze annyi ismert, hogy a főhősünk Rico Rodriguez lesz, akinek minden tulajdonságát átültetik majd a képernyőre. És még a Fekete Kéz is visszaköszön majd. Sok rajongó fellélegezhet, hiszen minden olyan videojáték-elemet átültetnek majd a filmvászonra, amit rajongóként látni szerettek volna az adaptációban.

Továbbá a producerek abban reménykednek, hogy Michael Douglas és Kathleen Turner a ’80-as években játszódó kalandfilmjéhez, A smaragd románcával hasonló filmet sikerül összehozni. A munkálatokat egyébként a Square Enix csapata felügyeli majd, akik hamarosan a Marvel’s Avengers játékot készülnek piacra dobni. Megjelenési dátumról még hallani sem lehet ebben a korai fázisban, különösképpen egy olyan nehéz időszakban, mint amiben most vagyunk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Just Cause
Filmek

A Kék Bogár rendezőjének irányításával készül a Just Cause

Egy őrülten látványos adaptációt várunk a Just Cause-ból.

jc4
Játékok

Itt a nagy nyári frissítés a Just Cauase 4-hez

Megérkezik Rico legújabb kalandjának egy eléggé tartalmas frissítése, amely természetfeletti dolgokat is...

gém pass
Játékok

HATALMAS akció az Xboxnál!

A redmondiak igencsak kitettek magukért, ugyanis most egy remek szolgáltatásuk érhető el...