Just Cause

Michael Dowse lett az élőszereplős Just Cause adaptáció rendezője

Végre megvan a Just Cause adaptáció rendezője.

Már több mint egy éve, hogy bejelentették a Tomb Raider, az Uncharted és más népszerű videojáték címek után a Just Cause is megelevenedik a filmvásznon. Tavaly májusban lett hivatalos, hogy filmszalagra megy a történet, azonban a nagy bejelentést mély hallgatás követte, egészen a mai napig. Ma ugyanis végre megtörték a csendet, s bejelentették, hogy az Übergáz rendezőjét kérték fel a feladatra.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Michael Dowse már alá is írt a feladatra, hogy mielőbb tető alá hozza az élőszereplős adaptációt. Bár sokakat nem hoztak lázba ezzel a bejelentéssel, de nem szabad elfelejteni, hogy Derek Kolstad felel a történetért, akinek a John Wick-szériát is köszönhetjük. Már most biztosak lehetünk benne, hogy akcióból ezúttal sem szenvedünk hiányt.

Szigorú titoktartás előzi meg a filmet, mindössze annyi ismert, hogy a főhősünk Rico Rodriguez lesz, akinek minden tulajdonságát átültetik majd a képernyőre. És még a Fekete Kéz is visszaköszön majd. Sok rajongó fellélegezhet, hiszen minden olyan videojáték-elemet átültetnek majd a filmvászonra, amit rajongóként látni szerettek volna az adaptációban.

Továbbá a producerek abban reménykednek, hogy Michael Douglas és Kathleen Turner a ’80-as években játszódó kalandfilmjéhez, A smaragd románcával hasonló filmet sikerül összehozni. A munkálatokat egyébként a Square Enix csapata felügyeli majd, akik hamarosan a Marvel’s Avengers játékot készülnek piacra dobni. Megjelenési dátumról még hallani sem lehet ebben a korai fázisban, különösképpen egy olyan nehéz időszakban, mint amiben most vagyunk.

Total
1
Shares
Previous Article

Megvannak a Marvel's Avengers bétájának időpontjai

Next Article
Uncharted

Forog az Uncharted-film, és Tom Holland egy képet is megosztott a forgatás első napjáról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!