Főoldal Filmek A Kék Bogár rendezőjének irányításával készül a Just Cause
Filmek

A Kék Bogár rendezőjének irányításával készül a Just Cause

Egy őrülten látványos adaptációt várunk a Just Cause-ból.

256
Just Cause

Évek óta pletykálnak a filmről, és most úgy tűnik, hogy végre megvalósulhat a filmadaptáció a Just Cause című videójáték alapján. A Universal Pictures állítólag a Square Enix fejlesztőcsapatával összefogva készíti el az Avalanche Studios nyílt világú videójáték-sorozatának, a Just Cause-nak a filmadaptációját.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint az élőszereplős verziót a Kék Bogár rendezője, Ángel Manuel Soto fogja rendezni. Ez minden, amit eddig tudni lehet a projektről, a történetről és a megjelenési időpontról sem árultak el információkat.

Amennyiben a mozifilm hasonló lesz a Square Enix és az Avalanche videójáték-sorozatához, a rajongók egy különösen akciódús adaptációra számíthatnak. A szigeten játszódó franchise főszereplője Rico Rodriguez, egy fegyveres zsoldos, aki ejtőernyőkkel és csuklóra szerelt csáklyákkal veszi fel a harcot ellenfeleivel. Az eredeti játék 2006-os megjelenésétől a 2018-as Just Cause 4-ig a sorozat hatalmas díszleteiről és pörgős harcjeleneteiről ismert.

Egy ideje már dolgoznak a játék élőszereplős feldolgozásán. Először 2009-ben érkeztek hírek az adaptációról, de a kezdeti lelkesedés gyorsan alábbhagyott. A Trónok harca és az Aquaman sztárja, Jason Momoa is szóba került egy ponton, de hivatalosan még nem ismert, hogy ki fog szerepelni a készülő filmben.

A közelmúltban több videójátékot is sikeresen adaptáltak. Az egyik legnagyobb sikerfilm a Super Mario Bros.: A film lett, de a Sonic, a sündisznó és az Öt éjjel Freddy pizzázójában is nagy népszerűségnek örvendett. A következő időszakban sem szenvedünk hiányt, érkeznek a folytatások, illetve készül a Minecraft és a The Legend of Zelda is.

Just Cause
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kék Bogár
BREAKINGFilmkritikák

Kék Bogár kritika

Nem tökéletes a Kék Bogár, de felvillanyozta a DC Univerzumot ez az...