Főoldal Filmek A Kék Bogár című film rendezőjét köszönthetjük az új Transformers-film fedélzetén
Filmek

A Kék Bogár című film rendezőjét köszönthetjük az új Transformers-film fedélzetén

Állítólag az új film is kívül esik Michael Bay univerzumán.

460
Transformers

Egy másik új Transformers-film van készülőben a sok mellett. A legfrissebb hírek szerint a Kék Bogár című film rendezője, Angel Manuel Soto, valamint a The Defender című Netflix sorozat showrunner posztját betöltő Marco Ramirez fogják elkészíteni az egyik új részt. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, több filmen is dolgoznak párhuzamosan, de egyik sem fog kötődni Michael Bay korábbi filmjeihez.

A Paramount Pictures más utat választott az ŰrDongó sikere után. Bár a sikert itt nem pénzben kell mérni, hiszen a film nem termelt annyit, mint bármelyik korábbi rész, ugyanakkor a kritikusok egyöntetűen elégedettek voltak Travis Knight rendező munkájával, ami egyben a franchise újrakezdését is jelentette. A 2018-ban bemutatott spin-off után több új filmen is dolgozik a stúdió. A The Hollywood Reporter korábbi beszámolója szerint az egyik új filmen a Creed II. részét is jegyző Stephen Caple Jr. dolgozik. De a stúdió egy másik filmen is dolgozik Angel Manuel Soto rendezővel, miközben a The Defender showrunnerje írói tevékenységet tölt be az új projekt élén.

Részleteket nem tudtunk meg a projektről, ám nemrégiben több külföldi forrás arról számolt be, hogy az első ilyen jellegű alkotás két év múlva, egészen pontosan 2022 júniusában debütálhat a mozikban. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy melyik film lesz a befutó, hiszen a stúdió több forgatókönyvet is fejleszt egy időben. Ezek közül kettővel kapcsolatban vannak pontosabb információink, az egyiket James Vanderblit (Zodiákus, A csodálatos Pókember), míg a másikat Joby Harold (Artúr király- A kard legendája) jegyzi.

Utóbbi projektjéről azt is tudjuk, hogy az ŰrDongó-film univerzumában fog játszódni, ám azt egyelőre nem közölték, hogy konkrét folytatás, vagy egyfajta spin-off lesz. Vanderblit pedig egy Beast Wars-filmen dolgozik, amely olyan robotokat fog a középpontba állítani, akik nem járművekké, hanem állatokká változnak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Transformers: A fenevadak kora
BREAKINGFilmek

A régóta várt Transformers és G.I. Joe crossover végre elkészül

A G.I. Joe szuperkatonái és Transformerek összefognak a filmvásznon.

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

A Transformers producere azt ígéri, jönni fog a G.I. Joe crossover

Úgy tűnik, továbbra is komolyan gondolják az Autobotok és az elit katonák...

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

Mire számíthatunk 2024-ben Transformers-téren?

Optimusz és Megatron lassan negyven éve vívják végtelen csatájukat a televíziók és...