Megvannak a Marvel’s Avengers bétájának időpontjai

Augusztusban már nyomulhatnak a játék rajongói.

Szeptember 4-én érkezik a Marvel’s Avengers, de ezt a rajongók nagyon jól tudják. Mivel azonban az időpont egyre közeledik, természetes, hogy a marketing gépezet is felpörög, egyre több esemény lesz, amikor találkozhatunk a játékkal.

Most derültek ki például a régen (gyakorlatilag a bejelentés óta) ígérgetett bétatesztek időpontjai. Ennek megfelelően augusztus 7-én PlayStation előrendelők fordulója, augusztus 14-én az Xbox és PC előrendelőknek lesz lehetősége a csatlakozásra, valamint már egy open beta a PlayStation-ösöknek, augusztus 21-én pedig már minden platform tulajdonos élvezheti a nyílt bétát.

Ez azonban nem minden, még július is tartogat meglepetést, egész pontosan 29-én jön a következő War Table, ami a játék újabb szegmenseiről rántja majd le a leplet. Shaun Escayg, a Marvel’s Avengers kreatív direktora egyébként elhintette, hogy az augusztusi próbák során kapunk majd egy kicsit a kampányból, egy kicsit a co-op élményből, valamint átélhetjük majd a hősök fejlődését is, illetve belekóstolhatunk a Drop Zone és a War Zone küldetésekbe is. Pár hetet még várni kell ezekre a finomságokra, addig is vegyétek át újra, miről is szólt War Table előző adása.

Total
0
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Catherine: Full Body

Next Article
Just Cause

Michael Dowse lett az élőszereplős Just Cause adaptáció rendezője

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!