Wide Screen
Image default
Gamer

Itt a nagy nyári frissítés a Just Cauase 4-hez

Megérkezik Rico legújabb kalandjának egy eléggé tartalmas frissítése, amely természetfeletti dolgokat is belecsempész.

Ahogy természetfeletti lények szállják meg Solis városait és fertőzik meg a lakókat, kizárólag Rico mentheti meg a napot a Los Demonios kiegészítőben, ami mától elérhető a Gold Edition és Season Pass tulajdonosok, 2019. július 3-tól pedig mindenki számára PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Egy parazitaszerű fertőzés kezd elterjedni Solis-szerte, terrorizálva a lakókat és megtámadva bárkit, aki csak az útjába kerül. A Los Demonios még a legtapasztaltabb akcióhősöket is garantáltan próbára teszi, így Riconak minden rendelkezésére álló eszközt és képességet be kell vetnie a hátborzongató új fenyegetéssel szemben, hogy véglegesen véget vessen ennek a démoni inváziónak, mielőtt még túl késő lenne.

Az ingyenes Free Challenges új módokat nyit meg a játékra a Just Cause 4 nyílt sandbox világában. A játékosok minden hónapban Rico határait feszegető, ötletes új kihívásokat és próbákat teljesítve nyerhetnek kozmetikai jutalmakat szárnyas ruhájukhoz és ejtőernyőjükhöz. Forgasd vissza az idő kerekét a Just Cause 2 Rico kosztümmel, ami minden játékos számára ingyenesen elérhető a testreszabási menüből. Vágj vissza stílusosan a Black Hand seregeinek a Black Market kínálatából elérhető Toy Vehicles csomaggal! A miniatűr tankkal, csónakkal és vadászgéppel fergeteges pusztítást végezhetsz, valamint emelheted új szintre a Just Cause 4 robbanékony akcióját és mindent felülmúló felfordulását, amire a Black Hand is a maga játékjárműveivel fog válaszolni. Bővítsd lenyűgöző járműveid gyűjteményét, valamint egészítsd ki őrületes új képességekkel és pusztító erőkkel arzenálod a Black Market minden hónapban frissülő új prémium csomagjaival!

„A JUST CAUSE 4 hatalmas Spring Update frissítését követően szerettünk volna még több remek új tartalmat adni játékosainknak. A Trials, Toys & Terror frissítés újabb játékelemekkel, kihívásokkal, lenyűgöző felszerelésekkel és számos más indokkal várja a játékosokat a visszatérésre a nyílt világú sandbox akcióba egész évben.”

 – Mondta Victoria Setian az Avalache stúdió Senior Producere. Még a veterán játékosoknak is a legjobb formájukat kell hozniuk, ha szeretnének felülkerekedni a démoni erőkön, és megmenteni Solis lakóit a teljes pusztulástól. Készítsd elő fegyvereidet és elmédet, a Los Demonios ugyanis egy izzasztó élmény lesz, amit nem fognak egyhamar elfelejteni a Just Cause játékosok – tudtuk meg a játék hazai forgalmazójától.

Még több a témában...

Az utóbbi idők legjobb Star Wars játékai

Héja Szabolcs

Ingyenes a Detroit Become Human!

Héja Szabolcs

Megvannak a FIFA 20 borítóinak sztárjai!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább