Wide Screen
Image default
Gamer

HATALMAS akció az Xboxnál!

A redmondiak igencsak kitettek magukért, ugyanis most egy remek szolgáltatásuk érhető el roppantul alacsony áron.

A legtöbb Xbox tulaj valószínűleg hallott már a Game Pass rendszerről. Havonta egy viszonylag alacsony összegért juthatunk hozzá színvonalas játékokhoz, amelyekkel egészen addig játszhatunk ameddig az előfizetésünk tart. A Microsoft szeretné több felhasználóhoz eljuttatni ennek a szolgáltatásnak a létezését, így most egy hatalmas akciót tart.

Még két hétig az Xbox Game Pass 3 hónapos előfizetéséért 9000 Ft helyett csupán 300 Ft-ot kell fizetnünk. Ez egy egészen elképesztő 96%-os leárazás. Ezért a csekély összegért olyan játékokkal játszhatunk, mint a Sea of Thieves, az új Tomb Raider széria ÖSSZES tagja, az ősszel megjelent Just Cause 4, a Wolfenstein New Order vagy a játékbemutatón szereplő Operencia: The Stolen Sun. Persze ez nem a teljes lista, jóval több mint 100 játékot érhetünk el ez alatt a 3 hónap alatt.

Fontos tudni, hogy bármikor le lehet mondani az előfizetést a Microsoft oldalán keresztül. Tehát, ha te csak ezt a 3 hónapot szeretnéd összesen 300 Ft-ért (ez hónaponként 100 Ft-ot jelent) akkor természetesen arra is van lehetőséged. Ilyen keretek között mindenképpen érdemes kipróbálni a Game Pass-t. A teljes kínálatot itt találhatjátok. Jó vadászatot!

Még több a témában...

Még a nyáron kiderül a három legfontosabb dolog a Stadiáról

Héja Szabolcs

[WEEKLYTECH] A 12. hét legfontosabb játékhírei

Héja Szabolcs

Itt az NBA 2k20 demója!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább