Edie Falco

Megmutatták Edie Falco színésznő Ardmore tábornokát az Avatar 2. forgatásán

Újabb forgatási kép az Avatar 2.-ről.

Noha az Avatar 2. forgatása már befejeződött néhány hete, ettől függetlenül folyamatosan kapjuk az újabb és újabb forgatási képeket. Az elmúlt időben láttunk terveket a folytatáshoz, Sigourney Weaver teljesen új karakterét, egy robosztus építményt is megépítettek az első részből, az új víz alatti járműről, most pedig egy új szereplőről hullt le a lepel.

Az Avatar Twitter-oldala osztotta meg az első hivatalos képet Edie Falco karakteréről, Ardmore tábornokról, akit az RDA pandorai tevékenységének új vezetőjeként írnak le – magyarul az Erőforrásfejlesztés Igazgatás. Az RDA a legnagyobb egyedülálló, nem kormányzati szervezet az univerzumban. A csoport egy frakciója űrkutatási expedíciót indít a Pandorára, hogy az első rész után folytassák az unobtainium bányászatát, ami háborúhoz vezetett a bennszülött Na’vik és az RDA telepesei között. A kép előzetesen azt sejteti, hogy a cég még mindig komoly veszélyt jelent a folytatásokban, nem hagyják annyiban, hogy száműzték őket a bolygóról.

Az RDA jelzést már láttuk a Crabsuit kétéltűn is, amit szárazon és óceánon is használni tudnak a katonák. Jon Landau producer korábban megerősítette, hogy a folytatás Pandora ismeretlen területeire kalauzolja el a nézőket, többek között elmerülünk az óceánok mélyére is. Az első rész két főszereplője, Jake és Neytiri gyerekeivel kénytelenek lesznek elhagyni otthonukat, s felfedezni a bolygó új területeit. A víz alatti járművekről is posztoltak már képet. Még májusban kaptunk egy képet két hajóról, egy Matador nevezetű parancsnoki hajóról, s egy kisebb Picador motorcsónakról.

James Cameron nemrég megerősítette, hogy teljesen elkészültek az Avatar 2. forgatásával, és már majdnem a harmadik résszel is elkészültek, ennek ellenére a Disney eltolta a bemutatót. Az Avatar 2. csak 2022. december 16-án kerül a mozikba.

Total
2
Shares
Previous Article

Elstartolt a DOOM Eternal első DLC-je

Next Article

Itt a Balan Wonderworld nyitófilmje

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!