Meghal Az Igazság Ligája egyik kulcsszereplője?

A legújabb pletykák szerint Az Igazság Ligája megválik egyik kulcsszereplőjétől. Vajon kitől búcsúzunk?

A legújabb pletykák szerint Az Igazság Ligája megválik egyik kulcsszereplőjétől. Vajon kitől búcsúzunk?

Néhány hónap választ el bennünket, hogy lássuk a DC Comics és a Warner Bros. legújabb képregényfilmjét, Az Igazság Ligáját a mozikban, azonban egymást váltják az aggasztó hírek. Múltkor épp arról beszélt a stúdió bennfentes dolgozója, hogy a film az első vágását követően nézhetetlen volt. De az sem jelent jót, hogy három hónappal a bemutató előtt még javában tartanak az újraforgatások, amit egy frissen igazolt rendező irányít, még ha ez a bizonyos személy Joss Whedon a Marvel Studiostól.

A Cosmic Book News szúrta ki Chitré Hartwell YouTuber videóját, aki a San Diego-i Comic-Con alatt készült videójában arról beszél, hogy három képet látott Az Igazság Ligájáról, és úgy látta, mintha valaki meghalna a film végén.

Az első képen hiányzott a Liga egyik tagja, miközben a csapat egy koporsót cipelt. Itt két hős jöhet szóba: az egyik Superman, akitől a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában elbúcsúztunk, vagy Batman, merthogy a bemutatott csapatból ő nem szerepelt a képen. A második képen vélhetően a halott Clark Kentet látjuk a mellette álldogáló Aquamannel, és a háttérből figyeli őket Wonder Woman, Flash és Cyborg. A videós mindezt abból gyanítja, hogy a személy öltönyt visel (itt sem zárható ki Bruce Wayne személye). Az utolsó fotón Superman látható fekete nadrágban, miközben mérgesen tekint a Liga négy főjére (Wonder Woman, Aquaman, Flash és Cyborg), érdekes megjegyezni, hogy Batman megint hiányzik a képről. A kép egyben utalás arra is, hogy időközben Supermanből antagonistát csináltak.

Mielőtt messzemenő elméleteket gyártanánk, fontos megjegyeznünk, hogy a videóson kívül senki más nem látta az állítólagos képsorokat, és amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a filmen Joss Whedon jelenleg is dolgozik, így azóta átírhatták a történetet. Talán Zack Snyder eredetileg tényleg megölte volna a Liga egyik tagját, de Whedon ezt átírta?

Ott vannak a Comic-Con előtt megjelent cikkek is, melyben arról írtunk, hogy a stúdió szeretné leváltani Ben Afflecket, amit a színész próbált cáfolni a rendezvény alatt, de nem zörög a haraszt, ha nem rázzák. A napokban öccse, Casey Affleck is arról beszélt, hogy nem gondolja testvére visszatérését Batmanként. Nyár óta azt is tudjuk, hogy végre elkezdtek dolgozni a Flashpointon, ami akár a DC Filmes Univerzumának egy újraindítása is lehet, így megeshet, hogy valaki mást látunk Batman jelmezében.

November 16-án minden kiderül, ugyanis akkor mutatják be Az Igazság Ligáját.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
king-of-the-monsters

Nagyon kemény szörnyháborúnak néz ki a Godzilla vs. Kong

Next Article

KRITIKA: A szerencse háza

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!