x
Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

[SDCC 2017] A stúdió döntött, Ben Afflecknek távoznia kell?

A legfrissebb hírek szerint a Warner nem csak a rendezői székétől, hanem a főszerep címétől is megfosztaná Afflecket.

[SDCC 2017] A stúdió döntött, Ben Afflecknek távoznia kell?
  • Publishedjúlius 21, 2017

A legfrissebb hírek szerint a Warner nem csak a rendezői székétől, hanem a főszerep címétől is megfosztaná Afflecket.

Szomorú hírek jelentek meg a Warner Bros. Pictures holnapi Comic-Con-os panelje előtt, ugyanis percek óta attól hangos a sajtószoba, hogy a stúdió nagy bejelentésre készül talán már holnap, melyben bejelentik Ben Affleck cseréjét. Ezek mindössze csak pletykák még, de több forrás is arról számolt be, hogy a Warner fontolóra vette a dolgot, hogy esetleg Affleck-féle Batmant kiveszik a DC Extended Universeból, s új irányba viszik el a Sötét lovagot.

A döntés hátterében számos indok állhat, talán a legfontosabb, hogy közel egy éve volt Ben Afflecknak és Geoff Johnsnak egy forgatókönyvet írnia a Batmannak, ami végül nem sikerült, s emiatt a stúdiót olyan döntés elé állították, hogy új rendezőt kellett keresni – Matt Reeves érkezett -, miközben a forgatókönyvet is az elejétől át kellett írni.

Közben a The Hollywood Reporter arról írt, hogy szó sincs ilyenről, továbbra is Affleck játssza majd a denevérembert. A Warner Bros. elnöke Toby Emmerich csak annyit mondott, hogy

Ben a mi Batmanünk. Szeretjük őt Batmanként. Álarcban akarjuk látni őt addig, ameddig csak tudjuk.

Nem fest valami jól Affleck helyzete a képregényvilágban, könnyen megeshet, hogy a 2019-es a The Batman lesz a színész utolsó hősködése a vásznon, s vele együtt a karaktert is nyugdíjba küldik, hogy egy új hősre, talán Nighwingre helyezzék a hangsúlyt. Erre utaló jelek már most vannak, hiszen Matt Reeves trilógiájába Affleck túl öreg lenne már.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.